Zondag 5e klasse G district Oost

Charles Reichert (Dierensche Boys) draagt stokje over aan trainer Giovanni Zweers

Dieren – Na een termijn van drie seizoenen stopte vorige maand hoofdtrainer Charles Reichert bij 4e klasser Dierensche Boys. Vorige seizoen wist Reichert met zijn ploeg nog te promoveren uit de kelderklasse. Dit seizoen eindigde Dierensche Boys op de achtste plek en was men “veilig” van deelname nacompetitie.

Definitieve selectie Klein Dochteren voor seizoen 2016-2017 “Viertal over van SP Lochem”

Arnhem – De eerste selectie van Klein Dochteren voor het nieuwe seizoen is definitief. Klein Dochteren speelt komend seizoen in de vijfde klasse.  Bekijk hier alle namen

Definitieve selectie Be Quick Zutphen voor seizoen 2016-2017 “De Jeugd krijgt kans”

Arnhem – De eerste selectie van Be Quick uit Zutphen voor het nieuwe seizoen is definitief. Be Quick speelt komend seizoen in de vierde klasse.

Be Quick Zutphen herstelt zich tegen Basteom

Nadat Be Quick in de laatste drie wedstrijden acht punten verspeelde en daarmee een riante koppositie de mist in zag gaan, was het afgelopen zondag zaak de rug weer te rechten. Fusieclub Basteom kwam op bezoek.

Hanky Leatemia aan de slag met de jeugd van RKTVC

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat we gaan samenwerken met Hanky Leatemia voor in ieder geval de rest van het seizoen 2015/2016, waarin wij zijn kennis en ervaring kunnen aanwenden voor de verdere ontwikkeling van zowel de senioren als de jeugd van RKTVC.

Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex voor sc Doesburg is gestart

Doesburg – Eind maart, begin april werd de mokerslag geven aan de oude clubhuis. Deze week is er gestart met de bouw van het nieuwe complex. Er is een start gemaakt met de fundering van de cafetaria en deze wordt ook als eerste opgeleverd.  

Andy van der Meyde naar 4e klasser Alexandria

Apeldoorn – Andy van der Meyde kwam voor het laatst in actie bij de amateurs van WSV. Daarna zette hij het voetbal op een laag pitje.

Jan Ligtenberg (Voorst) na de promotie: ” Onze kracht was de stabiliteit in het elftal ”

Arnhem – vv Voorst stelde de promotie veilig na een gelijkspel tegen Victoria Boys. De club gaat na zestien jaar weer uitkomen in de 4e klasse G. “De bundesliga van het Oosten “

Apeldoornse amateurvoetballers baren te weinig opzien in seizoen 2014-2015

Apeldoorn – In aansluiting op die ene nu al legendarische mei avond wist ineens heel Nederland dat er in Apeldoorn op zijn tijd best aardig tegen een bal aan getrapt wordt. De NOS, De Telegraaf, RTV Oost, De Stentor, TC/Tubantia, stuk voor stuk berichtten ze erover: over het ‘ Wonder van de Winkewijert ’.

Nacompetitie: Voorst promoveert naar de 4e klasse (Fotoalbum)

APELDOORN – Twee minuten voor tijd beginnen de fans en wisselspelers van Voorst alvast aan het feestje. ” En wie niet springt, die degradeert “, hossen ze. De 1-1 stand tegen Victoria Boys is na de 1-0 zege van een week eerder, voldoende voor een  promotie naar de vierde klasse.