Zondag 5e klasse F district Oost

Voetballers CHRC krijgen hoge werkstraffen in hoger beroep

In hoger beroep heeft het OM in Arnhem hogere straffen geëist tegen de voetballers die betrokken waren bij de vechtpartij na een wedstrijd van CHRC uit Renkum en VVLK uit Leuth. Dat maakte het Openbaar Ministerie vandaag bekend.

Arnhemia wint in doelpuntrijk duel van RVW (Foto’s)

Al langere tijd werd naar deze wedstrijd uitgekeken, temeer omdat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn en omdat zij samen in de race zijn voor de derde periode en een vierde plaats op de ranglijst. De wedstrijd in Renkum was ook heel spannend en vooral doelpuntrijk. Uiteindelijk zou de wedstrijd van vandaag. op een zonovergoten

SAMENVATTING: Goal Nathan Heljanan brengt kampioenschap Veluwezoom (zo)

SC Veluwezoom is zondag na een 0-1 overwinning op CHRC kampioen geworden van de zondag 5e klasse F. Na 8 minuten kwam Veluwezoom via Nathan Heljanan op voorsprong wat tevens ook de eindstand was, een verdiende overwinning voor Veluwezoom.

Arnhemia ruim langs Edesche Boys, 2-6 (Foto’s)

Arnhemia wil na de slechte start van dit seizoen, de eerste vijf wedstrijden werden namelijk verloren, toch nog een rol van betekenis spelen in de competitie. In de stand wordt wekelijks een plaatsje geklommen, waarbij inmiddels plaats vijf is bereikt. De derde periode is spannend. Hier zijn na vandaag nog drie ploegen ongeslagen.

Arnhemia met Houdini-act langs Elsweide (Foto’s)

Na een weekje rust moesten de mannen van trainer Marco Bosch weer aan de bak. Om in de competitie te blijven kijkt men in Arnhem van wedstrijd tot wedstrijd en dat betekent dat er ook vandaag voor de winst gegaan moest worden. Met die instelling kwam de thuisclub dan ook uit de startblokken: het begon

Walter van Zwam schiet Avios/DBV langs Batavia (FOTOREEKS)

Avios/DBV 1 weet 1e plek vast te houden door sterke overwinning op Batavia 1. Eindstand 0-1. Ook de barre strijders van Avios/DBV 2 boekte opnieuw een overwinning, en ook daar werd de koppositie dus vast gehouden.

Aquila pas in blessuretijd langs DSZ (FOTOREEKS/VIDEO)

Dreumel – Eerder in het seizoen wist het eerste elftal DSZ verrassend Aquila  op een gelijkspel te houden. Afgelopen weekend leek een soortgelijk scenario zich voor te doen voor beide teams.

Eenvoudige zege CHRC bij regenachtig Valburg (FOTOREEKS)

CHRC heeft zich goed herstel van ‘het tikkie’ dat buurman RVW de ploeg van trainer Chris van de Peppel onlangs uitdeelde. De scherven werden door de oefenmeester weer gelijmd, met een onbedreigde uitzege in en tegen Valburg tot gevolg.

Arnhemia nipt onderuit tegen SC Veluwezoom (Fotoreeks)

Na de afgelasting van vorige week dan eindelijk de eerste wedstrijd na de winterstop. Meteen op bezoek bij de huidige koploper Sc Veluwezoom. Met de thuiswedstrijd nog in herinnering moet het de mannen van coach Marco Bosch duidelijk zijn dat er zeker mogelijkheden zijn vandaag.

Heino Zegveld nieuwe hoofdtrainer SC Valburg

Heino Zegveld wordt de nieuwe trainer van SC Valburg. hij volgt Job Landman op die de afgelopen 4 seizoenen de scepter zwaaide. Heino Zegveld is geen onbekende van de club.