Zondag 5e klasse E district Oost

Aquila wint ook tegen Avios/DBV (Samenvatting)

Aquila uit Dreumel heeft zondag ook de wedstrijd tegen Aviod/DBV gewonnen. De wedstrijd eindigde in een 2-3, voor Aquila scoorde Mamadou Conté, Jelle Kosters en Roy Stuive. Bekijk hier de samenvatting.

SV Nijmegen koploper af na pijnlijke nederlaag bij Ewijk (FOTOREEKS)

SV Nijmegen heeft op zondagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden. De koploper verloor met nipte 1-0 van vel spelend Ewijk. 

Klinkende zege Aquila op AAC/Olympia (Samenvatting)

Aquila begon ijzersterk aan de wedstrijd en voetbalde werkelijk een fantastische eerste helft. Met erg goed en verzorgd voetbal werd A/O van het kastje naar de muur gestuurd en kreeg geen enkele kans en rust om in de wedstrijd te komen. Aquila denderde er werkelijk over heen en creëerde kans op kans.

Aquila ruim langs Unitas (Samenvatting)

Aquila heeft zaterdag de wedstrijd tegen Unitas met gemak gewonnen. De wedstrijd gespeeld in de 5e klasse E eindigde in een 1-4 stand voor Aquila, bekijk hier de samenvatting.

5e klasser Meddo ontslaat Frank Verheijen wegens een kritisch interview met de pers

Weer een parel van een verhaal uit het amateurvoetbal. Al zal trainer Frank Verheijen van 5e klasser Meddo in de Achterhoek daar anders over denken. Hij is ontslagen na een kritisch interview in De Gelderlander. Terwijl hij toch niet echt iets geks zei…

Roda’28 verslaat concurrent Aquila (Samenvatting)

26 maart op een prachtig zonnig, mooi gemaaid sportpark stond de wedstrijd tussen de nrs 2 en 3 van de ranglijst op het programma. Het was een boeiende strijd, waarbij beide teams ook goed voetbalden met een scheidsrechter die de wedstrijd prima aanvoelde en veel toeliet. De spelers hadden ook respect voor elkaar waardoor het

Aquila met 1-5 ruim langs SVHA (VIDEO)

Aquila heeft zondag de wedstrijd tegen SVHA uit Herveld met ruime cijfers gewonnen. Na 45 minuten kwam Aquila al voor te staan met 0-2. Na nog een wedstrijd vol doelpunten kwam de eindstand op 1-5. Bekijk hier de samenvatting.

FC Kunde in top tien van mooiste amateur clubnamen van Nederland

Hieronder vind je de 30 mooiste amateurvoetbalclubnamen van Nederland. FC Kunde die speelt in de 5e klasse staat op negende plaats!

Samenvatting: Aquila en UHC spelen met 1-1 gelijk

Zondag heeft Aquila uit Dreumel de wedstrijd tegen UHC met 1-1 gelijk gespeeld. De wedstrijd kwam moeilijk op gang waardoor de doelpunten pas laat in de wedstrijd vielen. Bekijk hier de samenvatting.

Batavia pakt periodetitel in 5e klasse E in thriller tegen Krayenhoff

In de beslissingswedstrijd op Sportpark Noord van sc Woezik had Batavia op zaterdag 4 maart om 19.00 uur in het 1e kwartier de gevaarlijkste kansen met een bal tegen de lat en een schot voorlangs van Kaldenberg. Maar in 20e minuut werd ook een doelpunt van Krayenhoff terecht afgekeurd; de Nijmegenaren herstelden zich goed. Toch