Zondag 5e klasse D district Oost

SV Twello schrijft geschiedenis “Kampioenschap zonder enkel verliespunt” (FOTOREEKS)

Twello – Een kampioenschap zonder enkel verliespunt. Daarmee bereikt Twello een absoluut hoogtepunt in het amateurvoetbal. Met 4-0 werd gewonnen van EGC en daarmee was het kampioenschap en promotie een feit. Ook de 20ste competitiewedstrijd werd gewonnen.

Tussenbalans: Gerben Matser(SC EDS) “Als we promoveren schrijven we geschiedenis in de historie van EDS”

ARNHEM – Tijdens de winterstop gaat Het Gelderse Voetbal van iedere klasse waarin Gelderse clubs actief zijn een tussenbalans opmaken. Hoe staan de clubs ervoor en wat is de prognose in het verloop van de huidige competitie.

Samenvatting: SCD’33 – Aquila (uitslag 2-6)

Aquila heeft zondag bij SCD’33 in Deest de volle punten weten te pakken. Op bezoek werd het voor Aquila 2-6 vandaag. Aan het einde van de eerste helft stond de stond nog op een 0-2. Bekijk hier de samenvatting.

Samenvatting: Aquila wint thuis tegen Roda’28 (2-1)

Aquila uit Dreumel heeft zondag de thuiswedstrijd met 2-1 gewonnen van Roda’28. Bekijk hier de hoogtepunten uit deze wedstrijd. 

Succesvolle seizoensopening voor SC Doesburg ​op het nieuwe sportpark (Fotoreeks)

Sportclub Doesburg heeft op het gloednieuwe sportpark meteen in de eerste wedstrijd volle winst behaald. Het was een zwaar gestreden overwinning omdat SHE niet wilde meewerken aan een “walk over”.

Prognose seizoen Gerben Matser van EDS “we kunnen voor een verrassing zorgen”

Arnhem – Samen met de hoofdtrainer van EDS , Gerben Matser, blikken we vooruit op het nieuwe seizoen. Het seizoen 2015-2016 was een leerzaam seizoen voor Matser.

Definitieve selectie SDZZ voor seizoen 2016-2017

Arnhem – De eerste selectie van SDZZ uit Zevenaar voor het nieuwe seizoen is definitief. SDZZ speelt komend seizoen in de vijfde klasse. Bekijk hier alle namen van de nieuwkomers en overige selectie spelers.

Gemakkelijke overwinning GWVV op NVC

G.W.V.V. 1 heeft vanmiddag een makkelijke middag gehad. In een goede eerste helft stond GWVV in de rust al met 0-4 voor. In de 9e minuut was het Cas De Neling die scoorde,

Ulftse Boys verlengt met hoofdtrainer Patrick Visser

Ulftse Boys en Patrick Visser hebben besloten om de samenwerking met een seizoen te verlengen. Zowel de spelersgroep, bestuur als technische commissie waren unaniem erg tevreden over de samenwerking met Patrick en zijn assistenten.

Noodoproep van I.S.C. Ingen aan leden en niet leden

Arnhem – De kleine club uit het Gelderse dorp Ingen, v.v. I.S.C.  Ingen, zit in noodweer. Het is 5 voor 12 in Ingen. De 70-jarige club doet oproep aan leden en niet leden om de club te steunen in het voortbestaan.