Zondag 5e klasse C district Oost / Zuid

(Samenvatting) Een van de mooiste Gelderse Derby’s, SP Neede – Lochuizen

Zonder respect is er geen voetbal, voetbal is oorlog en sport verbroedert. Clichés die ook tijdens de return van DE DERBY waarheid bleken te zijn.  Strijd op en om het veld zoals het hoort en na het laatste fluitsignaal handen schudden en er samen een mooi feestje van maken. 

Alem verliest met 2-1 van Wilhelmina (Fotoreeks)

Alem heeft zondag bij RKVV Wilhelmina met 2-1 verloren. De thuisploeg kwam in de eerste helft al op een 2-0 voorsprong wat Alem niet meer ten boven kon komen. Via een benutte penalty van Davy Baars kwam de stand op een 2-1 te staan.

SEH boekt belangrijke overwinning tegen RDC

Tegen nummer laatst FC RDC heeft SEH haar tweede overwinning van het seizoen geboekt. Alle doelpunten vielen na rust, toen SEH eindelijk terecht afstand nam van de thuisploeg: 1-3. SEH speelde in Deventer met de wetenschap dat het moest winnen om niet verder achterop te geraken bij de “zekere” plekken op de ranglijst. 

Definitieve selectie vv Hedel voor seizoen 2016-2017

Arnhem – De eerste selectie van vv Hedel voor het nieuwe seizoen is definitief. Vv Hedel speelt komend seizoen in de vijfde klasse. Bekijk hier alle namen van de nieuwkomers en overige selectie spelers.

Henk Evers nieuwe hoofdtrainer van vv Batavia

Donderdagavond 23 juni jl. tekende Henk Evers zijn nieuwe contract samen met Willie Borneman en Pieter Derks voor één jaar- 2016 – 2017- bij v.v. Batavia.

NC: Erix keert na een seizoen weer terug naar de 4e klasse ondanks nederlaag

Erix heeft vanmiddag ondanks een 1-2 nederlaag tegen VV Etten promotie weten af te dwingen naar de 4e klasse. Doordat de uitwedstrijd in Etten met 1-3 werd gewonnen is Erix op basis van het doelsaldo de betere ploeg.

NC: Erix zet flinke stap richting 4e klasse

Erix heeft vanmiddag goede zaken gedaan voor promotie naar de 4e klasse. In de nacompetitiewedstrijd in en tegen Etten werd verdiend met 1-3 gewonnen. Volgende week zondag 29 mei is de return in Lievelde. Bij een gelijkspel of zelfs bij een nederlaag met 1 doelpunt verschil mag Erix zich officieel vierde klasser noemen.

Erix pakt eindelijk een zege in doelpuntrijk duel

Erix heeft vanmiddag eindelijk weer eens 3 punten gepakt. In een doelpuntrijk duel werd maar liefst met 3-8 gewonnen. Beide teams begonnen zeer aanvallend aan de wedstrijd. Dit resulteerde in de beginfase al in een aantal kansen voor beide ploegen.

Gerben Vrielink nieuwe trainer bij v.v. Lochuizen

Gerben Vrielink uit Neede gaat komend seizoen het 1e elftal van Lochuizen voorzien van oefenstof en wordt zondags tijdens de wedstrijden de assistent van Tonnie Schuurman, die als hoofd verantwoordelijk blijft voor de gehele selectie.

Erix behaalt 3 punten in matig duel en pakt hiermee koppositie in 5C

Erix heeft vanmiddag in een matig duel 3 zwaarbevochten punten gepakt tegen Diepenheim.  Hoewel het verschil op de ranglijst tussen Erix en Diepenheim voor de wedstrijd maar liefst 22 punten bedroeg, was van dat verschil in het veld niets te merken.