Zondag 4e klasse H district Oost

Gehavend Echteld verliest met opgeven hoofd van VVA Achterberg

Na het puntverlies vorige week, waren de titelkansen geslonken. Dat was ook van toepassing op VVA Achterberg. VVA heeft echter nog geen periode te pakken, voor VVA was het dan ook zaak om zo hoog mogelijk te eindigen op de ranglijst.

V.V. Echteld speelt gelijk tegen Musketiers

Het moest deze middag de 7e overwinning op rij worden, dan zou Echteld zich in de laatste 3 wedstrijden serieus kunnen mengen in de titelstrijd. Het werd echter een middag, waarin de ploeg van Alex van Kuilenburg niet het besef had dat je maar zelden kampioen wordt.

Be Quick 2 “wereldberoemd” na uitzending KampioensKoorts 2017 door FOX Sports (Samenvatting)

FOX Sports en Keuken Kampioen presenteren samen ieder seizoen bij amateur verengingen de Kampioenskoorts. Dit seizoen is met trots de winnaar van KampioensKoorts 2016-2017, Be Quick Z. zaterdag 2 uit Zutphen!  

Echteld wint met 2-1 van Oranje Wit

Het was heerlijk voetbalweer op Sportpark Ommerstein, nog mooier lag de grasmat erbij. Wederom was er veel waardering voor het goede voorbereidende werk dat de vrijwilligers keer op keer verrichten, om de “randvoorwaarden” op orde te hebben.

Uchta trekt zich (nog) niet terug uit 4e klasse H

Omdat Uchta geen elftal op de been kon brengen voor de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Fortissimo is deze wedstrijd niet gespeeld. Uchta staat na 20 speeldagen op de laatste positie in de 4e klasse H (West) met vijf punten. De afgelopen weken verloor de ploeg uit Ochten al met enorme cijfers van GVC (0-7),

Echteld met monsterscore langs Uchta, 10-0

Op een zonnige zaterdagmiddag stond er een prachtig affiche op het programma: V.V. Echteld – V.V. Uchta! De wedstrijd kent een lange geschiedenis met mooie wedstrijd op het scherpst van de snede.

Echteld wint verdiend van FC Lienden (za)

Derbyday, de dag waarop Echteld 2 tegen Kesteren 3 en Echteld 1 tegen Lienden 1 speelde, werd een mooie middag! Echteld 2 won met maar liefst 7-0 en Echteld 1 versloeg Lienden met 2-0.

Echteld speelt terecht gelijk tegen vv Veenendaal

Na de afgelasting vorige week, waren de weergoden het voetbal nu wel positief gestemd. De wedstrijd tegen V.V. Veenendaal kon dan ook doorgang vinden. Het veld lag er weer uitstekend bij dankzij de inspanningen van onze trouwe vrijwilligers, het veld werd desalniettemin zwaarder naarmate de wedstrijd vorderde.

Zege VV Echteld op Kesteren in de laatste derby voor het winterstop

Na Uchta (uit), Lienden (uit) was het tijd voor de derde derby van dit seizoen, Echteld ontving de ploeg van Jan de Zoete uit Kesteren. Op deze druilerige zaterdag, stond de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma. Eindstand 3-1.

Bestuur Be Quick weer compleet, Jeroen Bloemenkamp voorzitter

Op vrijdag 11 november j.l. was er een bijzondere bijeenkomst voor leden en ouders, waar de aanwezigen werd getoond dat er op diverse plekken in de vereniging vacatures zijn die dringend opgevuld moesten worden.