Zondag 4e klasse F district Oost & Zuid 1

Toch geen nacompetitie voor DVOL

Gisteravond is op de bestuursvergadering amateurs KNVB district OOST terug gefloten omtrent het doorschuiven van de periode ( omdat OVC’85 ) zich heeft teruggetrokken zou de periode naar de nummer 4 op de ranglijst gaan.

Kampioen HAVO na spektakel bij DVOL (FOTOREEKS)

RKVV HAVO Haalderen kan de kampioensvlag  uithangen. De ploeg van Fred Razing is na 25 speelronden kampioen van 4e klasse F geworden. Tegen DVOL werd na een spectaculair en spanend duel met 3-7 gewonnen. 

4F: OVC’85 verkast naar zaterdagvoetbal, wijziging in Periodetitels

Zoals uit berichten in de media al is gebleken, zal het 1e elftal van OVC ’85 met ingang van het komende seizoen de overstap maken van het zondag- naar het zaterdagvoetbal.

OVC’85 drie punten in mindering, duel tegen DVOL op 11 mei

De wedstrijd OVC’85 – DVOL van zondag 30 april was afgelast. OVC’85 kon zondag geen representatief elftal op de been brengen in verband met aantal spelers die een bezoek aan de bekerfinale in de kuip waren geweest.

Koploper HAVO met 3-1 langs Angeren (Fotoreeks)

Ook Angeren is zaterdag ten prooi gevallen aan koploper HAVO uit Haalderen. Na een spannende eerste helft kwam de stand al op 2-1 te staan voor de thuisploeg. In de tweede helft werd nog 1x gescoord wat de eindstand op een 3-1 brengt. Bekijk hier de fotoreportage.

Hattrick Maikel Peters niet voldoende voor volle winst Arnhemia (Foto’s)

Het paasweekend zou normaal gesproken vrij van voetbal zijn voor Arnhemia, maar na een onverwachte afgelasting enige weken geleden, moest Arnhemia toch vandaag aantreden. Trainer Marco Bosch had een weekje zon geboekt en kon er dan ook niet bij zijn en zijn honneurs werden waargenomen door Flip Witjes. Na de nodige personele problemen getackeld te

Herkansing GVA- MASV wederom zege voor Arnhemmers (FOTOREEKS)

DOORNENBURG –  MASV won op donderdagavond ook in de herkansing tegen GVA . In Doornenburg werd het 1-2 voor het team van Jhonny van Beukering. De zege werd als in de eerste helft veilig gesteld. Eindstand 1-2.

Angeren klopt Arnhemse Boys in eigen huis (FOTOREEKS)

Arnhem  – SV Angeren schreef zondag historie in 4F met een 0-1 zege op Arnhemse Boys. De Oranje Witten kwamen niet of nauwelijks in de problemen. 

Effectief DVOL wint Waalsprongderby bij OSC

Nijmegen – Op het natte zaterdagavond was het weer de grote boosdoener in Oosterhout. Ondanks het slechte weer leeft deze derby onder de Waalsprongbewoners. Het is een derby met veel belangen.

Nieuwe tenues Sv Heumen gepresenteerd

Voetbal- en korfbalvereniging s.v. Heumen heeft de spelers voorzien van nieuwe sportkleding. Zowel senioren als junioren spelen vanaf heden in de nieuwe tenues, natuurlijk uitgevoerd in de clubkleuren rood en wit.