Zondag 4e klasse F district Oost & Zuid 1

Hattrick Maikel Peters niet voldoende voor volle winst Arnhemia (Foto’s)

Het paasweekend zou normaal gesproken vrij van voetbal zijn voor Arnhemia, maar na een onverwachte afgelasting enige weken geleden, moest Arnhemia toch vandaag aantreden. Trainer Marco Bosch had een weekje zon geboekt en kon er dan ook niet bij zijn en zijn honneurs werden waargenomen door Flip Witjes. Na de nodige personele problemen getackeld te

Herkansing GVA- MASV wederom zege voor Arnhemmers (FOTOREEKS)

DOORNENBURG –  MASV won op donderdagavond ook in de herkansing tegen GVA . In Doornenburg werd het 1-2 voor het team van Jhonny van Beukering. De zege werd als in de eerste helft veilig gesteld. Eindstand 1-2.

Angeren klopt Arnhemse Boys in eigen huis (FOTOREEKS)

Arnhem  – SV Angeren schreef zondag historie in 4F met een 0-1 zege op Arnhemse Boys. De Oranje Witten kwamen niet of nauwelijks in de problemen. 

Effectief DVOL wint Waalsprongderby bij OSC

Nijmegen – Op het natte zaterdagavond was het weer de grote boosdoener in Oosterhout. Ondanks het slechte weer leeft deze derby onder de Waalsprongbewoners. Het is een derby met veel belangen.

Nieuwe tenues Sv Heumen gepresenteerd

Voetbal- en korfbalvereniging s.v. Heumen heeft de spelers voorzien van nieuwe sportkleding. Zowel senioren als junioren spelen vanaf heden in de nieuwe tenues, natuurlijk uitgevoerd in de clubkleuren rood en wit.

De Paasberg voetballer vlucht van veld bij zien van agenten

De komst van twee agenten zaterdagmiddag op het sportpark aan de Vondellaan, tijdens het duel De Paasberg – AZ 2000, zorgde voor een vreemd tafereel. Een voetballer van de thuisploeg maakte zich bij de komst van het diendersduo direct uit de voeten. 

Vier punten in mindering voor MASV

De Arnhemse vierdeklasser MASV is door de KNVB flink gestraft voor het onrechtmatig opstellen van twee spelers in het duel MASV- GVA (4-2) van zondag 5 februari. MASV krijgt een boete van 400 euro, het eerste elftal krijgt vier punten in mindering en het duel tegen GVA moet worden overgespeeld.

Nieuwe technische staf RKTVC voor seizoen 2017/2018

Hanky Leatemia en Lammert Hol hebben recentelijk aangekondigd aan het einde van dit seizoen hun functies als respectievelijk hoofdtrainer en leider van het 1e elftal te beëindigen. Lammert Hol heeft gemeld dat hij in overleg met het Bestuur kijkt of en welke functie hij wil gaan vervullen binnen onze vereniging.

Rhelico kiest voor prestatief voetbal op zaterdag

Op 2 februari jl. is een lang proces van gesprekken voeren met betrokkenen over voetballen op zaterdag & zondag afgerond. Rhelico stapt met ingang van het seizoen 2017-2018 definitief over met het prestatievoetbal naar zaterdag. Het merendeel van de spelers wenst op zaterdag actief te zijn.

Trainers Henk Peters en Roland van Valburg verlengen bij Theole

Henk Peters en Roland van Valburg blijven ook volgend seizoen hoofdtrainer van Theole. Het bestuur is met beide heren overeengekomen dat ze hun overeenkomst uitdienen en nog een seizoen voor de groep staan.