Zondag 4e klasse E district Oost

Running-up Overasseltse Boys klimt naar plek drie na zege op Niftrik(FOTOREEKS)

In de resterende wedstrijd van de eerder gestaakt duel werd woensdagavond uitgespeeld. Overasseltse Boys kwam geen enkel moment in gevaar en won eenvoudig met 4-1. Daar waar de score dubbel zo hoog had kunnen zijn indien de kansen benut werden.

Nederlaag bij WVW is degradatie een officieel feit voor Heumen (FOTOREEKS)

In een wedstrijd die symbool had kunnen staan voor het seizoen van Heumen, nam de ploeg officieel afscheid van de 4e Klasse. Door de 2-0 nederlaag op bezoek bij WVW is het doek, dat al langere tijd naar beneden dreigde te komen, nu ook daadwerkelijk gevallen.

Revanche SCP op Overasseltse Boys smaakt naar meer (Fotoreeks)

Overasselt, zondagmiddag 23 april, speelde SCP1 uit tegen Overasseltse Boys 1. De thuiswedstrijd was Overasselt heer en meester en won met maar liefst 2-7 van onze mannen. Nog voor het rustsignaal stond SCP met 1-4 achter en moest ook nog eens met één man minder weerstand bieden aan het aanvalsgeweld van Overasselt nadat Sonny Vissers

Overasseltse Boys wint derby vrij eenvoudig en pakt periodetitel

Overasseltse Boys won op Tweede Paasdag de derby in Mook van Eendracht ’30 met 0-2. Daarmee ging het koploper Brakkenstein niet meer voorbij in de tweede periode, maar omdat de Nijmegenaren ook de eerste periode wonnen, gaat het ticket voor de nacompetitie mee naar De Passelegt.

SCP pakt vierde zege op rij tegen WVW (Fotoreeks)

Puiflijk, maandagmiddag 17 april. Op deze tweede Paasdag staat de inhaalwedstrijd tegen WVW op de planning. Uit in Weurt werd het een 2-2 gelijkspel waarbij de broers Remy en Joost Heijnen trefzeker waren voor SCP. WVW staat op de 11e plek met 19 punten uit 20 wedstrijden en staat hiermee momenteel op nacompetitie voor klassebehoud.

Overasseltse Boys in matig duel eenvoudig langs DVE-Trajanus

Overasseltse Boys heeft donderdag op eenvoudige wijze van DVE-Trajanus gewonnen. Van de vele kansen werden er uiteindelijk drie benut: 3-0.

Heumen verliest na slechte start van Niftrik

Na een dramatische start speelde Heumen alsnog een goede eerste helft waarin het de vroege 0-1 achterstand gelijk wist te trekken. Na de rust was het spel een stuk minder sprankelend en ging Niftrik er alsnog met een 1-3 overwinning vandoor.

Overasseltse Boys vernedert Diosa in de streekderby (5-0)

Overasseltse Boys boekte zondagmiddag een eenvoudige zege op streekgenoot DIOSA. Er was voldoende strijd in de derby, maar scherpte voorin bij de boys en met name zwakte achterin bij DIOSA zorgend voor een klinkende Overasseltse zege: 5-0.

SCP dankzij Vissers langs Achilles’29 Zondag (Fotoreeks)

Groesbeek, zondagmiddag 9 april. Vandaag speelt SCP1 uit tegen Achilles ’29 1. De ploeg uit Groesbeek staat momenteel één plek boven SCP met 28 punten uit 21 wedstrijden. SCP staat op 6 punten achterstand, maar heeft één wedstrijd minder gespeeld. Pakt SCP vandaag de winst, dan vinden ze goede aansluiting bij de veilige middenmoot in

Aquila wint met 3-2 tegen SCD’33 (Samenvatting)

Aqula uit Dreumel heeft zondag on eigen huis met 3-2 van SCD’33 gewonnen. Bekijk hier de samenvatting van deze gespeelde wedstrijd in de 5e klasse E.