Zondag 4e klasse D district Oost

Gelderse Derby O-19: De Graafschap in wachtkamer na remise tegen koploper Vitesse

Doetinchem – De Graafschap O19 in de wachtkamer na 1-1 gelijkspel tegen koploper Vitesse . Promotie naar Eredivisie afhankelijk van resultaat Roda JC O19 tegen ADO Den Haag

Kampioen VIOD wint de stadsderby tegen vv Doetinchem (FOTO’S)

VIOD heeft de laatste wedstrijddag in de 4e Klasse D stijlvol afgesloten. De Stadsderby tegen vv Doetinchem werd met 2-1 gewonnen. VIOD deed haar sportieve plicht op deze laatste speeldag. Na snelle ’n 0-1 achterstand werd binnen 20 minuten een voorsprong gepakt. Lex Overbeek en Mike Severs scoorden voor VIOD binnen 1 minuut.

Samenvatting kampioenswedstrijd VIOD bij Angerlo (VIDEO)

Afgelopen zondag is door Gerwi en John de kampioenswedstrijd op video vastgelegd. Erik Eijkelkamp heeft deze de afgelopen dagen gemonteerd en een leuke video van gemaakt. Er zijn 4 versies, deze kun je hieronder bekijken.

GVV’63 pakt kampioenstitel en promoveert (Fotoreeks)

GAMEREN – GVV’63 had zaterdag tegen ASH nog één punt nodig om zich toch kampioen te kronen in de vierde klasse. Het werden er drie, waardoor de manschappen van het trainersduo Jan van Setten/Gilberto Smit zaterdagmiddag in Gameren de platte kar mochten bestijgen.

VIOD is weer na 17 jaar kampioen na zege op Angerlo (Fotoreeks)

VIOD heeft zondagmiddag in Angerlo de titel in 4D weten te bemachtigen. In een echte kampioenswedstrijd tegen Angerlo Vooruit werd met 2-1 gewonnen.

Titel dichterbij voor VIOD na zege op Angerlo Vooruit (Foto’s)

Nog 1 keer winnen en dan heeft VIOD de kroon op dit seizoen gezet. Na de 3-1 winst gisterenmiddag kan het team van trainer Jan Lorsé bij winst uit tegen Angerlo Vooruit de kampioenstitel binnenhalen. Het kampioenschap is nu binnen handbereik.

Koploper VIOD met zevenklapper langs Sprinkhanen (Foto’s)

VIOD was gistermiddag op Sportpark De Meikamp in Didam snel klaar met tegenstander Sprinkhanen. Na ’n 0-5 ruststand werd het uiteindelijk een heuse zevenklapper (0-7). Middenvelder Marten van Delden scoorde tweemaal, waarvan de 7-0 de mooiste van de wedstrijd was en misschien ook wel het doelpunt van het seizoen.

Vincent Bosch keert terug bij VIOD

Vincent Bosch speelt vanaf het nieuwe seizoen 2017-2018 weer voor VIOD. Na zijn uitstapje bij vv Zelhem keer Vincent weer terug bij VIOD, waar hij 11 jaar lang in VIOD 1 heeft gespeeld. In de zomer van 2015 maakte Vincent Bosch bekend om een vrouwenteam van vv Zelhem te gaan trainen en ook voor 5e

VIOD pakt 2e periode na winst op Etten

De eerste prijs voor VIOD is binnen! Na de 4-0 overwinning op vv Etten en het puntenverlies van concurrent HC `03, is de 2e periodetitel voor VIOD. Er zijn nog 4 wedstrijden te gaan in de 4e Klasse D en de titel lonkt voor VIOD. Het team van trainer Jan Lorsé moet nog uit naar

Derby 4D: Sprinkhanen en SV Loil in evenwicht (FOTOREEKS)

Didam – Zaterdagmiddag stond de derby Sprinkhanen – Loil op het programma. De derby eindigde vorige seizoen in een 1-0 overwinning voor de thuisclub. Eerder dit seizoen was Loil op eigen bodem met 2-0 te sterk. Onderlinge krachtsverschillen zijn dus erg klein.