Zondag 4e klasse C district Oost

Sterk Ruurlo zet laaggeklasseerde KSV eenvoudig opzij (FOTOREEKS)

KSV 1 verloor vandaag met maar liefst 5-0 in en tegen Ruurlo. Tegen de nummer twee van de ranglijst kwam KSV er niet aan te pas.

Frank Spijker wordt nieuwe Hoofdtrainer EZC ’84

EZC ’84 is verheugd te kunnen melden dat de technische commissie dhr. Frank Spijker bereid heeft gevonden om met ingang van het seizoen 2017/2018 de nieuwe hoofdtrainer te worden van EZC ’84.

Definitieve selectie VV Doetinchem seizoen 2016-2017

Arnhem – De eerste selectie van vv Doetinchem voor het nieuwe seizoen is definitief. Vv Doetinchem speelt komend seizoen in de vierde klasse. Bekijk hier alle namen van de nieuwkomers en overige selectie spelers.

Definitieve selectie SV Dinxperlo seizoen 2016-2017

Arnhem – De eerste selectie van SV Dinxperlo de voor het nieuwe seizoen is definitief. Dinxperlo speelt komend seizoen in de derde klasse. Bekijk hier alle namen van de nieuwkomers en overige selectie spelers.

Dinxperlo verovert tweede titel op rij na zege op Terborg (Fotoreeks)

Wedstrijden waarin ploegen kampioen kunnen worden zijn vaak niet goed. Een zenuwslopend duel, ook voor de ongeveer 1000 toeschouwers die deze wedstrijd bezochten. Zie ook vorig seizoen tegen Zeddam.

Dinxperlo wint van Vosseveld (video)

Het was even onzeker of de wedstrijd tegen Vosseveld doorgang zou vinden. De consul van Vosseveld had het veld namelijk afgekeurd maar had dit te laat gedaan waardoor de beslissing over het wel of niet doorgaan in handen lag van de aangewezen scheidsrechter. Die vond het veld wel bespeelbaar waardoor er om half drie toch

Weekupdate: Clubhuis VVO klaar, NAN die alles kan

Arnhem – Het is tijd voor wekelijks kort voetbal nieuws uit onze regio.  Lees hieronder de opvallende gebeurtenissen van voetballend Gelderland en daarbuiten.

Levensbedreigende situatie door WWNA-trainer fantastisch opgelost

Gisteravond heeft tijdens de training een speler bij een aanname van een bal, deze bal op zijn strottenhoofd gekregen. Dat heeft ertoe geleid dat de speler vrijwel direct daarna onwel op de grond viel en vervolgens het bewustzijn verloor.

Groot geschenk voor renovatie en verbouw clublokaal VV Ruurlo

Ruurlo – Opgetogen nieuws zondagmiddag tijdens de traditionele Nieuwjaarsinstuif aansluitend aan de even traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen VV Ruurlo 1 en de Oud – VV Ruurlo 1 selectie uit het seizoen 1995-1996.

Trainers Mark Kuiperij en Thijs van Tent Beking verlengen bij Terborg

VV Terborg heeft de samenwerking met de trainers Mark Kuiperij en Thijs van Tent Beking met een seizoen verlengd. De nieuwe verbintenis loopt tot 31-07-2017.