Zondag 4B

KNVB verplicht vv Rietmolen tot spelen op het kunstgras

De KNVB geeft een geldboete en drie punten in mindering voor vv Rietmolen voor het niet spelen van de wedstrijd zondag j.l LSV 1 – Rietmolen 1.

Youssef Aaroub wordt nieuwe hoofdtrainer Veluwezoom (zo)

Arnhem – Youssef Aaroub wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij Veluwezoom (zondag). Het contract met de huidige trainer Giovanni Zweers wordt niet verlengd. Aaroub is in bezit van het TC2-diploma en is op dit moment assistent-trainer bij AFC Arnhem.

Theo Mennings velengd opnieuw bij Sv Loil

Het bestuur en de TC is erg tevreden over de werkwijze en de enorme betrokkenheid van Theo Mennings bij de gehele vereniging.

Harold Gierman en VIOS Beltrum na dit seizoen uit elkaar

BELTRUM – Harold Gierman vertrekt aan het eind van het seizoen bij VIOS Beltrum. Gierman opend daarmee de trainers carrousel in de Achterhoek. Gierman is op dit mometn bezig aan zijn vijfde seizoen in Beltrum. De oefenmeester uit Dieren staat open voor een nieuwe club. 

Tijdens de Open Avond van EZC ’84 zal de club haar levensgrote club mascotte Kweeky presenteren

Was Kweeky voorheen alleen op afbeelding te zien en werd het veelvuldig door EZC ’84 gebruikt in haar (media)uitingen. Vanaf vrijdag 22 augustus zal Kweeky ook regelmatig in levende lijve op het sportpark te zien zijn.

Onbevredigend seizoensslot voor Columbia, Alexandria en Victoria Boys

Apeldoorn – Behalve bij WSV, dat promoveerde naar de eerste klasse, viel er zondag enkel bij Albatross wat te vieren.

Trainerscarrousel: Theole op zoek naar nieuwe trainer, Refualu vertrekt.

ARNHEM – De trainerscarrousel is aan het eind van het vorige jaar duidelijk in gang gezet. Vele clubs gaan van oefenmeester veranderen, andere clubs verlengen weer het contract van hun trainer. Dit alles om een goede voorbereiding op te stellen voor de start van de competitie 2015-2016. Het lijkt ver weg, maar het is zo

Oefenwedstrijden Gelderse clubs: VIOD verliest met 1-4 van RKZVC, GVVV te sterk voor CSV Apeldoorn (4-0)

ARNHEM- Vele clubs hadden na de gehele afgelasting van afgelopen weekend een oefenwedstrijd vastgesteld. In Doetinchem verloor 2e klasser VIOD van 3e klasser RKZVC met 1-4. Het Gelderse Voetbal zet de uitslagen van de oefenwedstrijden allemaal voor u op een rijtje.

Wet Werk en Zekerheid: transitievergoeding voor trainers

De trainerscarrousel draait alweer op volle toeren; veel verenigingen zijn op dit moment bezig om een hoofdtrainer voor het eerste elftal aan te stellen