Zondag 3e klasse D district Oost en West 1

Kampioen SV Epe absoluut de beste van 3e Klasse D Noord

Door een 1-1 gelijkspel in en tegen Heerde behaalde SV Epe 1 het kampioenschap van de 3e Klasse D Noord Door het 1-1 gelijke spel tegen concurrent  vv Heerde 1 heeft SV Epe 1, met nog drie competitiewedstrijden te spelen, een voorsprong van 11 punten en is daarmee KAMPIOEN geworden van de 3e Klasse D

Twee penalty’s nekt SC Millingen in de slotfase (2-2)

Op een weer druk bezocht Sportpark de Hove werd een boeiend voetbal gevecht geleverd. Beide teams zochten de aanval en dat betekende ook voor beide teams kansen en kansjes. Het veldspel van beide teams was goed verzorgd en dat het met de rust nog 0-0 stond was enigszins verbazingwekkend.

Millingen tegen Vitesse’08 eindigt in remise

Millingen bleef opnieuw ongeslagen maar moest vandaag met een remise genoegen nemen en dat was gezien de spelverhouding een terechte uitslag.

Dure thuisnederlaag SCE tegen DIO’30

Nijmegen – Op een zon overgoten “Sportpark Lindenholt” speelt S.C.E zijn zoveelste finale om ook volgend jaar in de 3e klasse te mogen acteren. Eindstand 2-3. 

SC Millingen wint voortreffelijk van Groesbeekse Boys (Foto’s)

Millingen won de gemeentelijke derby van Groesbeekse Boys met 3-0 en schreef daarmee historie want nog niet eerder behaalden de blauw-zwarten 3 punten tegen de Boys in competitieverband.

Dion Visser stapt komend seizoen over naar Arnhemse Boys

ARNHEM – SML-middenvelder Dion Visser is alweer bezig aan zijn laatste seizoen bij de Arnhemse derdeklasser. Na een mislukt seizoen bij WAVV, door een blessure, keerde Visser aan het begin van het seizoen terug bij SML. Het komende seizoen stapt hij over naar Arnhemse Boys, uitkomend in de 4e klasse zondag.

Reactie Dinand van Haren (Trekvogels) na verloren stadsderby tegen zijn oude club

Nijmegen – Op een regenachtige zaterdagavond was het weer de grote spelbreker voor de supporters van Blauw Wit- vv Trekvogels. Zij zagen een boeiende derby waarin Blauw -Wit aan het lange eind trok. Eindstand 0-1. 

SC Millingen pakt drie punten bij DIO’30

De defensie van de thuisclub had een reputatie van hier tot ginder maar daar had Millingen lak aan. De ploeg schoot het rood-witte bastion aan flarden met een 4-3 zege tot gevolg.

Voorbeschouwing: SCE thuis tegen Hatert

Komende zondag ontvangt S.C.E het team van sv Hatert die vanuit de onderste regionen opklimt en uit de laatste vier wedstrijden zeven punten heeft gepakt. Dus alle zeilen bijzetten om de drie punten in Lindenholt te houden.

Schiltmans na remise Hatert tegen Vitesse’08 “We hebben twee punten verloren”

Nijmegen – Het elftal van Hatert ging afgelopen zondag als een wervelwind van start. Het was een klein wonder te noemen dat de bal niet in het doel van de tegenstander, Vitesse’08 uit Gennep, verdween. Eindstand 1-1.