Zondag 3e klasse C district Oost & Zuid 1

GVV’63 buigt achterstand om tegen Arkel (Fotoreeks)

Ondanks een goede eerste helft verloor Arkel met 2-1 van GVV ’63. Zo weet GVV’63 opnieuw een achterstand om te buigen. De titelstrijd is voorbij voor Arkel en zelfs nacompetitie halen wordt moeilijk. Bekijk hier een fotoreportage van deze wedstrijd.

DVV onderuit tegen FC Trias (Samenvatting)

DVV heeft zondag thuis in Duiven de wedstrijd tegen FC Trias met 2-4 verloren. Bij rust stond de stand nog op een magere 0-1 voor Trias. Bekijk hier de samenvatting van deze wedstrijd uit de 3e klasse.

Groessen wint de Liemerse Derby tegen DVV (Samenvatting)

Doelpunten uit de voetbalwedstrijd Groessen 1 – DVV 1, gespeeld op 1 april 2017, in de KNVB 3e klasse C, op sportpark “De Heggeakkers” in Groessen. Eindstand Groessen 1 – DVV 1 : 3 – 2

Hatto Heim andermaal met lege handen tegen SEH (Fotoreeks/Samenvatting)

Hattem – Hatto Heim blijft in de hoek waar de klappen vallen. Ook vandaag in de thuiswedstrijd tegen S.E.H. uit Heerde ging het mis. Eindstand 2-3. 

DVV verliest tegen Bon Boys, 0-3 (VIDEO)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd DVV Duiven – Bon Boys, gespeeld op 19 maart 2017, in de KNVB 3e klasse C, op sportpark “’Horsterpark” in Duiven. Eindstand 0-3.

GVV’63 wint van gehavend SVS’65 (Fotoreeks)

GVV’63 heeft zaterdag met 0-2 gewonnen tegen een gehavend SVS’65. De thuisploeg speelde met spelers uit andere elftallen vanwege blessures en andere problemen. Toch hielden ze goed vol en viel het eerste doelpunt pas na 55 minuten.

Wethouder opent bij VDZ eerste stroomneutrale verlichting van Gelderland

Afgelopen zaterdag 18 februari was de officiële opening van VDZ als eerste stroomneutrale club van Gelderland i.s.m. Sportief Opgewekt. Dit werd gecombineerd met de avondwedstrijd VDZ 1 – GSV ’38 1 en een spectaculaire opkomst van de spelers.

DVV houdt drie punten in eigen huis tegen VVO (Foto’s/Video)

DVV heeft zondagmiddag de tweede wedstrijd na de winterstop gewonnen tegen VVO. Voor DVV maakte Jordy Lammertink  beide doelpunten van vandaag. Eindstand 2-1. Bekijk hier de samenvatting en fotoreportage.

Samenvatting: DVV wint met 2-1 tegen MVR

Samenvatting van de voetbalwedstrijd DVV Duiven tegen MvR, gespeeld op 5 februari 2017 op sportpark “’Horsterpark” in Duiven. Eindstand 2-1. 

Sander Hoopman nieuwe hoofdtrainer SV Grol

Sander Hoopman wordt de nieuwe trainer van derdeklasser S.V. Grol. De 47-jarige in Winterswijk woonachtige Hoopman wordt in Groenlo na de zomer de opvolger van Jeroen Burghout. Op dit moment is de coach bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van zondag tweedeklasser Varsseveld.