Zondag 3e klasse B district Oost

Dinxperlo dieper in zorgen na nederlaag tegen Gendringen (FOTOREEKS)

Dinxperlo is na een thuisnederlaag tegen Gendringen dieper in de zorgen. Voor de groen-witten dreigt nacompetitie na de 0-3 nederlaag van afgelopen zondag. 

Warnsveldse Boys verlengt contract hoofdtrainer Rob Haveman

De Warnsveldse Boys heeft het contract met hoofdtrainer Rob Haveman verlengd met een jaar. Haveman tekent hiermee bij voor een derde seizoen bij de Warnsveldse Boys.  

Nieuw shirtsponsor voor Warnsveldse boys JO17-1

Cor Brandsma, directeur van Brand Oil en Amigo heeft zaterdag 8 oktober Warnsveldse boys JO17-1 in het nieuw gestoken. De heer Brandsma kwam daarbij persoonlijk kennis nemen van de wijze waarop er bekendheid werd gegeven aan zijn bedrijf op en rondom de velden van de Boys.

Voorbeschouwing : ONA blaakt niet van zelfvertrouwen

Zondag 16 okt, de zevende wedstrijddag van deze competitie, speelt ONA thuis tegen ( Amersfoort Paars Wit Combinatie ) APWC, dat met elf punten de 4e plaats van de ranglijst inneemt ONA daarentegen doet het beduidend minder en bezet met slechts 1 punt de laatste plaats.

Glansrijke start voor Warnsveldse Boys met nieuwe hoofdsponsor

WARNSVELD – Op zondag 2 oktober jl. vond de officiële sponsorpresentatie van Glans schoonmaakbedrijf B.V. plaats, als nieuwe hoofdsponsor van Warnsveldse Boys.

Columbia en Vaassen delen de punten, 3-3 (Fotoreeks)

Avv Columbia speelde vanmiddag de thuiswedstrijd tegen SV Vaassen. Een wedstrijd met veel doelpunten waarvan de meeste pas in de tweede helft werden gemaakt. Mischa opende de score pas na 45 minuten, 1-0.

Fotoreeks: Warnsveldse Boys – Jong Go Ahead Eagles (0-5)

Zaterdag 9 Juli speelde Warnsvelde Boys de oefenwedstrijd tegen de beloften van Go Ahead Eagles. Op eigen sportpark ’t Braamveld  wist Warnsveldse Boys niet te scoren. eindstand 0-5.

Warnsveldse Boys ontvangt beloften Go Ahead Eagles

Warnsveldse boys ziet uit naar het bezoek dat de beloften van Go Ahead Eagles zullen brengen aan sportpark Het Braamveld op zaterdag 9 juli. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017. De wedstrijd begint om 16.00 uur, het sportpark is open vanaf 15.00 uur.

NC: Robur et Velocitas promoveert overtuigend naar de 2e klasse (6-3)

Apeldoorn – Vandaag (zondag twaalf juni) zal bij de Turken als een zwarte dag de voetbalboeken ingaan. Het Turks nationaal elftal wist hun eerste wedstrijd op het EK niet te winnen en Turkse Kracht Deventer verzuimde het om degradatie te ontlopen. Eindstand 6-3.

Samenvatting NC: Robur et Velocitas- Turkse Kracht 5-3

In één van de mooiste wedstrijden van het seizoen won Robur et Velocitas met 5-3 van Turkse Kracht op het drukbezochte Sportpark Kerschoten. Daarmee hebben de Apeldoornsers een goede uitgangspositie voor de return volgende week in Deventer.