zondag 2e klasse J district Oost

WSV thuis niet langs SDC’12 (Samenvatting)

WSV heeft zichzelf tekortgedaan in de thuiswedstrijd tegen SDC’12. De Apeldoorners faalden in de afwerking en verloren, vooral daardoor, dure punten. Op sportpark De Voorwaarts werd het 1-1. Bekijk hier de samenvatting.

Apeldoorner Jamarro Diks vindt snel nieuwe club in de 2e divisie

Jamarro Diks (21) is tot het einde van het seizoen speler van G.V.V.V. De vleugelaanvaller en de vereniging bereikten donderdagmiddag een overeenstemming tot het einde van het seizoen.

Oud-NEC’er Resit Schuurman wordt assistent trainer Voorwaarts Twello

Na dit seizoen nemen we afscheid van Guido Ben Boubaker als assistent bij Voorwaarts 1. Als assistent is Guido inmiddels al weer voor het 4e seizoen verbonden aan het 1e elftal. Wij bedanken hem voor de afgelopen jaren en wensen hem de 2e seizoenshelft uiteraard nog veel succes.

Roy van der Gouw schiet in blessuretijd de zege binnen voor Robur

Apeldoorn – Het verrassende Robur et Velocitas heeft ook z’n vierde competitiewedstrijd winnend afgesloten. Aan de Anklaarseweg bond de debutant in de tweede klasse J zondagmiddag het eveneens ongeslagen SDC ’12 aan de zegekar.  Eindstand 1-0.

Samenvatting: Robur et Velocitas – PH Almelo (5-1

De mannen van Willem Mulderij stuurden PH met de staart tussen de benen naar huis 5-1. Man of the match: Wouter van Ewijk!

Voorwaarts boekt zwaarbevochten zege op Helios (Fotoreeks)

Voorwaarts wint vandaag met 1-0 van Helios. Dat er slechts 1 goal viel in de wedstrijd  mag een wonder worden genoemd. Helios had vandaag de meeste kansen, maar Voorwaarts bleek uiteindelijk het meest effectief. In de 30ste minuut Rick Timmermans die raak schoot uit een afgemeten voorzet van Ismar (1-0).

WSV pakt 2e overwinning van dit seizoen tegen Rood Wit (Video)

Groot was de vreugde toen het eindsignaal klonk en WSV zijn tweede overwinning van dit seizoen binnenhaalde. Hierbij de samenvatting van deze wedstrijd. Een spannende wedstrijd door het missen van de vele kansen door beide partijen en het goede optreden van de doelmannen.

WSV: Peter Brouwer, assistent-trainer zondag1, Anouar Tighadouini verlengt nog een jaar

Het voetbalbestuur van WSV heeft voor volgend seizoen overeenstemming bereikt met Peter Brouwer als assistent van Roberto Klomp. Peter past goed bij de ambities van WSV niet in de laatste plaats om zijn mentaliteit, drive en passie.

WSV Apeldoorn boekt eerste overwinning van het seizoen tegen Germania: 1-0

Hekkensluiter WSV begon de wedstrijd tegen het stroef draaiende Germania in de wetenschap dat het slechts één punt had gehaald uit de voorgaande negen wedstrijden. Tot veler verbazing prijkte er na 90 minuten 1-0 op het scorebord en kon het feest beginnen op sportpark de Voorwaarts.

Fotoverslag: Sv Helios tegen Voorwaarts Twello (3-1)

Vandaag was in Deventer Helios op alle fronten de baas over Voorwaarts. Helios blufte Voorwaarts in de eerste 6 minuten reeds af met twee doelpunten. Het eerste half uur won Voorwaarts geen enkel duel en passes kwamen niet aan. Helios profiteerde nog niet eens maximaal van de wanorde, want na een kwartier had het 3-0 moeten staan.

Columbia wint 1ste oefenwedstrijd tegen WWNA met 4-0

Het eerste elftal van Columbia is met de nieuwe selectie onder leiding van de eveneens nieuwe hoofdtrainer Marco Onderberg goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Tegen vierdeklasser WWNA werd een 4-0 overwinning geboekt, na een 1-0 ruststand.

WSV naar de eerste klasse na winst op Sdouc (Fotoreeks)

Apeldoorn – De overwinning op tegenstander SDOUC was geen gemakkelijke. Er was zelfs een half uur verlenging nodig om deze promotie binnen te halen. Hoewel iedereen de beste kansen aan de thuisploeg gaf, kon je niet zeggen dat de bezoekers kansloos zijn geweest.