Zondag 2e klasse I district Oost

Komend seizoen een nieuw zaterdag eerste team bij Quick 1888 o.l.v. Ulrich Crüden (Interview)

Nijmegen – In het voetbalseizoen 2017-2018 zal een nieuw zaterdagteam voor Quick 1888 uitkomen in de standaard zaterdagcompetitie en waarschijnlijk ingedeeld worden in de zaterdag klasse oost 4A.

Remise Vorden- Varsseveld, trainer Michel Feukkink ‘Man of the Match’

Vorden  heeft zondagmiddag met 2-2 gelijk gespeeld tegen Varsseveld. Terwijl het 1e elftal nog een kleine kans maakte op een plek in de nacompetitie, omdat het met 3 andere ploegen op een gedeelde 4e plaats stond, had Varsseveld niets meer om te spelen.

Doelman Joel Saro vind onderdak bij TEC, Aria Hashemi naar eersteklasser SC NEC

Arnhem – Doelman Joël Saro heeft na een rampseizoen eindelijk onderdak gevonden. De international van Curaçao gaat komend seizoen de concurrentie aan met Sebastiaan van der Sman bij TEC Tiel. 

Vorden ondanks gelijkspel tegen FC Winterswijk nog steeds in de race

Vorden 1 heeft vanmiddag in Winterswijk met 1-1 gelijk gespeeld en behaalde zodoende een punt tegen één van de concurrenten om de 3e en/of 4e plaats in de competitie, dat in beide gevallen een plaats in de nacompetitie zal opleveren.

Spero aanvaller Benjamin Ahuluheluw nieuwe aanwinst SC Bemmel

Spits Benjamin Ahuluheluw mag komend seizoen zijn doelpunten maken bij eerste klasser SC Bemmel. Bemmel dat ook vorige seizoen interesse toonde voor de razendsnelle aanvaller speelt een prima seizoen en doet volop mee voor strijd om periode. 

Leones maakt bokkensprong na zege op Spero (FOTOREEKS)

Elst. Voor Spero stond nog een nacompetitie op het spel. Maar na negentig minuten leek dat erg ver weg voor de groen-witten. Eindstand 1-2. 

Vorden in top drie na zege op Rood Wit

Door een 3-1 overwinning op Rood Wit uit Groesbeek heeft Vorden 1 nu al hetzelfde puntenaantal als vorig seizoen behaald (35). Na een 1-0 ruststand werd het in de 2e helft eerst nog 1-1 maar nadat Roy Böhmer, Gijs van der Veen en Ate Barendsen werden ingebracht kwam toch nog de gewenste kanteling van de

Kampioen RKZVC schrijft geschiedenis na tweede promotie op rij (FOTOREEKS)

Zieuwent – Onder het oog van 1500 toeschouwers behaalde RKZVC een volledig verdiende overwinning waardoor overtuigend het kampioenschap werd behaald met nog twee wedstrijden te spelen.

Vorden vergeet zich te belonen tegen Concordia Wehl

Vorden 1 heeft maandagmidag zichzelf vergeten te belonen door in één van de beste wedstrijden van het seizoen minstens een keer te scoren tegen de nummer twee van de ranglijst Concordia Wehl. Door een doelpunt in de eerste en tweede helft werd er echter met 2-0 verloren van Concordia, daar waar gezien het spelbeeld en betere

Koploper RKZVC klaar voor “de finale” na zege op Spero (FOTOREEKS)

Zieuwent – Als RKZVC 2e paasdag zou winnen en Concordia punten zou verliezen, had RKZVC vandaag kampioen kunnen worden.

Vorden wint in laatste minuut tegen Leones

Vorden 1 heeft zaterdagmiddag de inhaalwedstrijd tegen Leones met 1-0 gewonnen. Verloor vorige week Vorden 1 nog twee punten door een gelijkspel tegen OBW, vandaag heeft het twee punten gewonnen want een 0-0 was voor iedereen de terechte uitslag geweest. Vorden 1 scoorde echter in de laatste minuut toch nog de winnende treffer door Frank Hiddink en behaalde

Vorden geeft 1-3 voorsprong weg tegen OBW

Vorden 1 heeft gisterenmiddag een fraaie 1-3 voorsprong in de laatste 20 minuten tegen 10 man van OBW toch nog weg gegeven en verloor zodoende twee hele belangrijke punten in de strijd om de 3e en 4e plaats. Door doelpunten van Daan Horstman, Ate Barendsen en Stefan Eggink kwam Vorden 1 telkens op voorsprong, nadat OBW