Zondag 1e klasse E district Oost

Noodweer bij Germania na thuisnederlaag tegen Rohda Raalte (Samenvatting)

Rohda Raalte won zondagmiddag verdiend in Groesbeek met 0-2 van Germania. Over de hele wedstrijd gezien had de score groter uit moeten vallen, maar het begin van een goede reeks is gemaakt om bij de eerste vier plaatsen te eindigen, wat waarschijnlijk inhoud dat er dan nacompetitie om promotie naar de Hoofdklasse gehaald kan worden.

Koploper BVC’12 op koers richting kampioenschap (0-1)

BVC 12 had vandaag na de wedstrijd van vorige week wat goed te maken tegen de Zweef in Nijverdal. Vanaf het begin moest BVC het doen zonder Hulusi Bulut wegens ziekte afwezig, de geblesseerde Yannick Theloesen en de op de weg terug zijnde Max de Wijze.

Voorbeschouwing: Germania tegen Rohda Raalte

Lukt het Rohda Raalte om zich te revancheren van de slechte resultaten van de afgelopen weken? Het is al weer een tijd geleden dat Rohda Raalte een overwinning boekte. Germania uit Groesbeek zal nu verslagen moeten worden om nog uitzicht te houden op nacompetie om promotie naar de Hoofdklasse, daar waar er beter gevoetbald wordt

Longa’30 slaat toe op juiste moment bij Rohda Raalte (Samenvatting)

2e Paasdag was een dag om niet snel te vergeten voor Longa’30.  Rohda Raalte verloor met 2-3 van het laag geklasseerde Longa’30 en heeft het winnen van een periode niet meer in eigen hand.

Jeugdopleiding SV Orion ontvangt Lokale Certificering

Afgelopen zaterdag ontving de Jeugdopleiding van SV Orion de KNVB certificering: Lokale Jeugdopleiding! Dit is bekroning van alle inspanningen en jarenlang goed werk! Vanaf het najaar 2016  is in samenwerking met de KNVB het Kwaliteit & Performance Programma doorlopen.

Quick 1888 dendert door naar 2e plaats (Fotoreeks)

Quick 1888 heeft afgelopen zondag de overwinningsreeks en de opmars in de 1e Klasse E na de winterstop overtuigend voortgezet. Nu ontkwam de op de 4e plaats staande Tubantia niet aan de scoringsdrift van de Nijmegenaren er aan geloven en werd met een klinkende 7 – 2 nederlaag teruggestuurd naar Hengelo. Quick 1888 was ook

Koploper BVC’12 knokt zich langs Rohda Raalte (VIDEO)

Rohda Raalte kan de titelaspiraties in de eerste klasse E definitief in de ijskast zetten. In eigen huis ging de ploeg van trainer Frank Tempelman met 2-3 onderuit tegen BVC’12. Het gat met de koploper bedraagt daardoor, met nog vijf wedstrijden te gaan, elf punten.

SC Bemmel verspeelt 2-0 voorsprong tegen Rohda Raalte (Samenvatting)

Rohda Raalte heeft zondag niet weten te winnen in Bemmel tegen de plaatselijke Sportclub, het werd 2-2. Het was Ronald Gomez die in blessuretijd de zeer verdiende gelijkmaker maakte.

Samenvatting: Orion verliest tegen Rohda Raalte, 6-0

Orion 1 heeft in Raalte een forse nederlaag geleden tegen subtopper Rohda: 6-0. Daar zag het in de eerste helft niet direct naar uit. In het eerste half uur liet Orion zien dat er mogelijkheden lagen tegen de Rohda-verdediging. Aan de andere kant bleef het opletten voor de snelle spitsen van Raalte.

Koploper BVC’12 verzekerd van NC na zege in de derby tegen Quick1888 (FOTOREEKS)

BEEK – Zondagmiddag barstte in Beek de strijd om de tweede periode los in de derby tussen BVC’12 en Quick uit Nijmegen. BVC begin sterk aan de wedstrijd en kreeg al in het eerste kwartier een enorme kans via Rik Sebens, echter trof hij de lat na zijn kopbal.

BVC’12 gaat het komende seizoen team zaterdag 1 oprichten

Aankomend seizoen wil BVC’12 te Beek Ubbergen graag starten met een zaterdag 1 team. Naast spelers uit de huidige A selectie en evt vanuit zaterdag 2 zoekt BVC nog versterkingen om daarmee een sterke, evenwichtige en brede selectie voor zaterdag 1 te creëren.

Quick 1888 dendert over koploper Rohda Raalte (VIDEO)

Nijmegen – Rohda Raalte heeft een grote nederlaag geleden in Nijmegen bij Quick 1888. Het werd maar liefst 4-0, na een 0-0 ruststand. Het werd uiteindelijk een bittere pil voor de Raaltenaren.