Zaterdag 4H west

Verdiende drie punten Echteld bij Ede/Victoria

Op 1 april stond de uitwedstrijd tegen Ede/Victoria op het programma, Ede/Victoria staat op de 9e plaats in de competitie met 22 punten. Echteld dat 41 punten had voor aanvang, kon dus op het dubbele aantal punten komen. Echteld dat maar één opdracht had voor de wedstrijd en dat was winnen om de aansluiting met

GVV’63 verliest in en tegen Vuren (Fotoreeks)

GVV’63 heeft zaterdag de uitwedstrijd in en tegen Vuren met 3-1 verloren. Richan Kreling scoorde als enige voor de gasten, hij kopte de 1-1 tussen de netten. Vuren wist hierna nog via een hoekschop en strafschop twee doelpunten te scoren. eindstand 3-1.

Kesteren pakt verdiend punt tegen DVSA

Kesteren begon zwak aan deze wedstrijd en al in de 2e minuut scoorde DVSA 0-1 en toen DVSA in de 14e minuut ook de 0-2 maakte leek het voor Kesteren een verloren middag te worden. Tot aan de rust werd er niet meer gescoord en was Kesteren ook niet bij machte om gevaar te stichten.

Echteld boekt terechte 3-0 zege op GVC

Na een aantal natte dagen was het vraag of de wedstrijd door zou kunnen gaan, dankzij een aantal fantastische vrijwilligers en de goede kwaliteit van het veld kon de wedstrijd gelukkig gespeeld worden.

GVC moet op zoek naar nieuwe trainer

De Wageningse studentenvereniging GVC moet op zoek naar een trainer voor volgend seizoen. De huidige trainer Ruben Guykens wil volgend seizoen zelf weer voetballen bij de zaterdag vierdeklasser. Guykens nam dit seizoen het roer over van Imre Overeem, die op de achtergrond ook nog steeds een rol speelt.

Fotoreeks: FC Lienden (za) houdt de drie punten thuis tegen Candia’66 (2-1)

Lienden – Het 2e deel van het seizoen had niet slechter kunnen beginnen voor Candia’66. Uit tegen FC Lienden kwam de Grebbeploeg niet verder dan een 2-1 verlies. Bekijk hier de fotoreportage van deze wedstrijd.

Speler/trainer Ahmet Kiliç is ook komend seizoen alleen nog als trainer gebonden aan FC jeugd

Speler/trainer Ahmet Kiliç is eruit. Komend seizoen 2017/2018 zal hij FC Jeugd alleen nog maar bijstaan als trainer.

Dik Peters van Ton ook komend seizoen hoofdtrainer bij Scherpenzeel

Het bestuur is met hoofdtrainer Dik Peters van Ton een contractverlenging van 1 jaar overeengekomen. Dik Peters van Ton is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij onze club en de samenwerking bevalt van beide kanten erg goed.

De Edese derby Victoria – Fortissimo levert geen winnaar op (FOTOREEKS)

EDE/Victoria dat vorige week onder leiding van nieuwe trainer Erdinc Kadioglu kreeg een flink pak slaag ( 8-1)  Candia’66, en moest voor deze derby de dreun zien te vergeten. Wat is dan mooier dan van de “buren”winnen?

Zaterdag Edese derby in spannende 4e klasse H

Morgenmiddag staat de Edese derby tussen Ede/Vicortia en Fortissimo in de sterk bezette 4e klasse H op het programma. Beide ploegen delen Sportpark Hoekelumse Eng en komen elkaar nu voor het eerst op zaterdag tegen.