Zaterdag 4e klasse D district Zuid 1

GVV’63 verliest bij vv Herovina (Fotoreeks)

GVV’63 heeft in Herwijnen met 3-1 verloren van vv Herovina. Al vroeg kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong wat tevens de ruststand was. Een kwartier na rust scoorde Mathijs Libbers voor GVV’63 de 2-1. Herovina zette de 3-1 eindstand op het scorebord  via een penalty.

Klinkende zege GVV’63 op VV Vianen (Fotoreeks)

GVV’63 heeft zaterdag goede zaken gedaan thuis op Sportpark Maartens Hof. De wedstrijd tegen VV Vianen werd met 3-0 gewonnen. Het vele praten tegen de scheidsrechter heeft Vianen diverse gele kaarten en zelf een rode kaart gekost.

GVV’63 doet uitstekende zaken bij Arkel (FOTOREEKS)

GVV’63 speelde zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Arkel. In de 16e minuut maakte Nick Ekelmans de 0-1 voor de gasten. In de tweede helft kwam Arkel een stuk sterker uit de kleedkamers wat GVV’63 in de problemen bracht. toch viel voor GVV’63 in de 86e minuut door Richan Kreling de beslissende treffer.

Fotoreeks: GVV’63 met monsterscore langs TEC (za)

GVV’63 scoorde er zaterdag tijdens de uitwedstrijd in Tiel tegen de zaterdagtak van TEC goed op los. Er vielen vandaag maar liefst elf doelpunten, Deze waren ook nog eens voor GVV’63 alleen. Eindstand vandaag 0-11. 

GVV’63 wint eenvoudig van Well (Fotoreeks)

Het gedegradeerde GVV’63 heeft haar eerste drie punten binnen. Er werd met 3-0 gewonnen van Well. De thuisploeg was sterker en kreeg met name in de tweede helft vele kansen.

Update: Samenwerking tussen vv Zeddam en Sint Joris

Precies een jaar geleden besloten de ledenvergaderingen van vv Zeddam en Sint Joris Braamt om te onderzoeken of een eventuele samenwerking kans van slagen zou hebben.

Samenvatting: vv Echteld – VDZ (2-2)

VDZ heeft in de derde klasse D een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij Echteld: 2-2. Arnhemse Boys was in Nijmegen minder gelukkig. De ploeg van interim-trainer Davy Hendriks verloor met 1-0 bij SCH. De winnende treffer van de thuisploeg viel in de tweede helft.

SCH loopt in Beuningen tegen de eerste nederlaag aan

Beuningen – Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden ter gedachtenis aan de onschuldige slachtoffers van laffe aanslagen in Parijs.  Adembenemend en indrukwekkend was dit eerbetoon.   

Zeven nieuwe gezichten bij selectie Spero voor het nieuwe seizoen

Op donderdagavond 30 juli start de Spero selectie met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Aankomend seizoen speelt Spero 1 weer in de 3e klasse D en zal het weer gaan strijden om de bovenste plaatsen in de competitie.

Nacompetitie: Weinig succes Gelderse ploegen in 4e klasse zaterdag

In totaal zijn er 8 Gelderse ploegen uit de vierde klasse van het zaterdagvoetbal gepromoveerd naar de derde klasse. De vijf kampioenen Dodewaard, SDS’55, SEH, Rood Wit’58 en Focus’07 promoveerden al eerder rechtstreeks.