Zaterdag 4e klasse C district Oost / Zuid

GVV’63 wint ook bij WSV in Well (Fotoreeks)

De derby tussen Well en GVV’63 is zaterdag met 0-3 ten prooi gevallen aan de runner-up van de vierde klasse D. Door een allesbehalve overtuigende overwinning blijft de ploeg van het trainersduo Jan van Setten/Gilberto Smit verwikkeld in de strijd om het kampioenschap.

ASV Arkel verslaat thuis Well, Daan Ruwaard Man o/t Match

Doordat MVV ’58 verloor en Arkel zijn taak uitvoerde door Well met 3-0 te verslaan prijkt de ploeg van Richard Smaal weer bovenaan de ranglijst van de vierde klasse D. Daarbij moet echter wel gezegd worden dat GVV’63 de minste verliespunten heeft.

EZC ‘84 en trainer Gerben Blok einde seizoen uit elkaar

EZC ‘84 heeft na overleg met trainer Gerben Blok besloten geen verlenging te geven aan het contract met de hoofdtrainer van EZC ‘84.

Well vergroot zorgen Brakel: 6-1

Brakel is er niet in geslaagd de eerste punten te pakken dit seizoen. Op bezoek bij Well kon Brakel geen vuist maken en werd het 6-1. Aanvaller Dennis Bracht was met 3 doelpunten de gevierde man.

Kerkwijk verslaat titelkandidaat MVV´58 (Fotoreeks)

KERKWIJK – Kerkwijk heeft zich zaterdag bijzonder knap hersteld van de 2-1 nederlaag van vorige week. Ondanks het feit dat Kerkwijk het duel met MVV’58 met negen spelers eindigde, bleven de punten op sportpark De Drie Morgen.

Haaften kampioen na ongeslagen seizoen (4-1)

HAAFTEN – Haaften werd zaterdag ongeslagen kampioen in de vierde klasse C. De thuiswedstrijd tegen naaste rivaal MVV’58 leverde Haaften een duidelijke 4-1 zege op. Na de vroege openingsgoal van Danny Verwolf scoorde aanvoerder Johnnie Noorthoek driemaal.

WSV Well wint met 0-3 in en tegen Kerkwijk (Fotoreeks)

WSV Well speelde vanmiddag in en tegen Kerkwijk. de gasten wisten vandaag met 0-3 te winnen van Kerkwijk. Bekijk hier de fotoreportage van deze wedstrijd gespeeld in de 4e klasse. 

Voorbeschouwing: WVV’34 – PAX (6/3)

Zondag 6 maart gaat WVV’34 in de thuiswedstrijd aantreden tegen PAX uit Hengelo Gelderland. In de vorige wedstrijd werden we met een 1-0 nederlaag in een fysieke en rommelige wedstrijd naar huis gestuurd.

Zaterdag 4 C: Haaften en MVV’58 in top drie, TEC rode lantaarndrager

Haaften is de trotse koploper van zaterdag 4C, dat afgelopen zaterdag naar de rode lantaarndrager TEC moest afreizen. In Tiel won de ploeg van Denny van Geffen met klinkende cijfers. Eindstand 0-3.

Oefenwedstrijd: FC Winterswijk(zo) met 2-0 langs AD’69

Op dinsdag 19 januari 2016 speelde AD’69 uit een oefenwedstrijd tegen FC Winterswijk (zo) dat één klasse hoger speelt (2e klasse KNVB) dan AD’69. Aangezien de wedstrijd op zondag 17 januari uit tegen KSV uit Vragender op het kunstgras van DZSV niet doorging in verband met de daarop liggende sneeuw,