Zaterdag 4e klasse B district Oost

Hoofdtrainer Marcel Nijhuis blijft vv Barneveld trouw

Voetbalvereniging Barneveld en hoofdtrainer Marcel Nijhuis gaan nog een seizoen langer met elkaar door. Dat maakte voorzitter Martijn van Hal bekend.

Vv Barneveld pakt 2e periode na kraker tegen Elspeet (FOTOREEKS)

Zaterdag stond bij de wedstrijd Barneveld – Elspeet de tweede periodetitel in de vierde klasse B op het spel. In een spannende wedstrijd wist Elmeris Avdic maar liefst vier doelpunten te scoren, Barneveld pakt hiermee de periodetitel met een 4-3 winst.

Jeroen van der Tol wordt nieuwe hoofdtrainer bij Sp. Eefde

v.v. Sportclub Eefde is voor het komend seizoen op zoek naar een jonge gedreven trainer met ambitie. Dat meent het te hebben gevonden in Jeroen van der Tol. Jeroen komt uit Eefde en heeft tot voor 8 jaar terug onder andere in de selectie van Sp. Eefde gespeeld.

Hulshorst pakt periodetitel na zege op Elspeet (Fotoreeks)

Via goed verzorgd spel, goede combinaties en 2 prachtige doelpunten legde Hulshorst in de 1e helft de basis voor een mooie 0-2 overwinning op mede koploper Elspeet. Na een aftastende beginfase was het Hulshorst wat het initiatief pakte. Met goed combinatie spel en goede aanvallen over de flanken drukte Hulshorst Elspeet terug op eigen helft.

Monsterzege Hulshorst in de derby tegen Vierhouten (Fotoreeks)

Via 4 doelpunten van Ronald Jansen en doelpunten van Harm-Jan de Boer, Melle van der Salm en Kristian van Olst liep Hulshorst uit naar een simpele 7 – 1 overwinning tegen het teleurstellende Vierhouten’82.

Open Dag EZC ’84 “Iedereen is welkom”

A.s. zaterdag, 20 augustus, houdt EZC ’84 haar jaarlijkse open dag op het J.B. Sportpark aan de Kweekweg 36 in Epe Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u terecht om kennis te maken met de gezelligste sportvereniging van Epe.

Oefen- en bekerprogramma vv Veluwse Boys

De selectie van Veluwse Boys is inmiddels begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onderstaand het volledige oefen- en bekerprogramma van de selectie. Op zaterdag 3 september begint de competitie voor Veluwse Boys , met een thuiswedstrijd , tegen Turkse Kracht.

Definitieve selectie vv Barneveld seizoen 2016-2017

Arnhem – De eerste selectie van vv Barneveld voor het nieuwe seizoen is definitief. Vv Barneveld  speelt komend seizoen in de vierde klasse. Bekijk hier alle namen van de nieuwkomers en overige selectie spelers.

Nieuwe hoofdsponsor EZC ’84 voor komende 5 jaar

De komende 5 jaar zal het logo van van Lohuizen pallets op het shirt van het eerste eftal van EZC ’84 prijken. Met het zetten van de handtekeningen onder de overeenkomst werd de sponsordeal vanmiddag in de bestuurskamer van het J.B. Sportpark van EZC ’84 bekrachtigd

Voorlopige selectie EZC’84 voor seizoen 2016-17 “Melvin Ireeuw naar AGOVV”

Arnhem – De eerste selectie van EZC’84 uit Epe voor het nieuwe seizoen is definitief. EZC’84 speelt komend seizoen in de vierde klasse  Bekijk hier alle namen van de nieuwkomers en overige selectie spelers.