Zaterdag 4e klasse A district Oost

DVV (za) moeizaam langs hekkensluiter EMM (FOTOREEKS/VIDEO)

DUIVEN  – DVV heeft zaterdag de inhaalwedstrijd tegen EMM uit Randwijk met 2-1 gewonnen. Dennis Aerts en Frank Kuipers schoten DVV naar een 2-0 voorsprong.

Scheidsrechter voelt zich bedreigd en staakt Excelsior Z – Krayenhoff

Een zonnige middag beloofde met een prima kunstgrasveld een mooie voetbalpot op te leveren. Krayenhoff kon vrijuit voetballen, terwijl Excelsior Zetten draait al het hele seizoen bovenin mee en daar wil blijven.

Koploper AZ2000 met tien man langs SV Nijmegen (FOTOREEKS)

Arnhem – AZ2000 heeft op zaterdagmiddag geen fouten gemaakt nadat de ploeg van trainer Patrick Baltus met tien man kwamen te staan. Dat gebeurde na een overtreding van Lorenzo Arends in de eerste helft.

Tussenbalans: Patrick de Nooijer (DVOV) “We mogen niet klagen tot op heden”

ARNHEM – Tijdens de winterstop gaat Het Gelderse Voetbal van iedere klasse waarin Gelderse clubs actief zijn een tussenbalans opmaken. Hoe staan de clubs ervoor en wat is de prognose in het verloop van de huidige competitie.

Tussenbalans: Marcel Nijenhuis (Excelsior Zetten) “Scheidsrechters mogen vaker het voetballende team beschermen”

ARNHEM – Tijdens de winterstop gaat Het Gelderse Voetbal van iedere klasse waarin Gelderse clubs actief zijn een tussenbalans opmaken. Hoe staan de clubs ervoor en wat is de prognose in het verloop van de huidige competitie.

Sjaak en Jan Menting nieuwe hoofdtrainers EMM Randwijk

EMM Randwijk zal volgend seizoen getraind worden door de broers Sjaak en Jan Menting. De hekkensluiter in de 4e klasse A neemt na afloop van dit seizoen na vijf jaar afscheid van de huidige hoofdtrainer Michel van Leijen.

Maatregelen AZ2000 voor uit de hand gelopen wissel

Maandagavond is er contact met de spelersraad (vertegenwoordiging van de selectie) geweest en is er in het gesprek met hen naar voren gekomen dat wij, als bestuur, vinden dat onze hoofdtrainer Patrick Baltus alswel speler Ivory Willemsen schuldig zijn aan ontoelaatbaar gedrag.

DVOV en Vitesse’08 dit weekend vrij door schorsing SCH

Omdat de KNVB alle elftallen van het Nijmeegse SCH tot 4 december uit de competitie houdt, heeft dit direct gevolgen voor het competitieverloop in de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal en de 3e klasse D van het zondagvoetbal. De hoofdmacht van het Velpse DVOV en het eerste elftal van Vitesse’08 uit Gennep spelen hierdoor

Samenvatting: SV Nijmegen (Za) tegen DVOV (3-7)

DVOV heeft zaterdag een klinkende zege behaald op SV Nijmegen. Na de 1-3 voorsprong aan het einde van de eerste helft werd de score nog verdubbelt in de tweede helft. Zo kwam de eindstand op een 3-7 voor DVOV. Bekijk hier de samenvatting.

Samenvatting: DVOV tegen ORanje Blauw (3-1)

DVOV uit Velp heeft na drie keer achtereen gelijk gespeeld te hebben eindelijk weer eens drie punten weten te pakken. Thuis wist DVOV met 3-1 van Oranje Blauw te winnen. Met rust was de stand nog 1-0 voor DVOV.