Zaterdag 3e Klasse C District Oost & Zuid 1

Stijgende titelkansen voor VSCO ’61 na 4-2 zege op Elburger Sportclub

Elburger Sportclub leek bijna voor een stuntje te gaan zorgen  maar nota bene in blessuretijd wist buurman VSCO ’61 op een gezellig en druk bevolkt Burgem. Bode Sportpark in een met name in de tweede helft boeiende derby de overwinning  (4-2) toch over de streep te trekken.  

Voorbeschouwing: ’t Harde thuis tegen DSV’61

Met nog drie competitiewedstrijden te gaan nadert de ontknoping in de Derde Klasse C. Zaterdag nemen S.V. ’t Harde en DSV ’61 het tegen elkaar op. Voor beide ploegen een belangrijk duel om verschillende redenen.

Voorbeschouwing: VSCO’61 in derby tegen Elburger SC

Zaterdag speelt VSCO’61 de uitwedstrijd tegen de Elburger SportClub (ESC). De wedstrijd op Burgemeester Bode Sportpark begint om 17:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. Drenth.

SV ‘T Harde pakt punt in Veessen tegen VEVO

S.V. ’t Harde heeft in Veessen een zwaarbevochten punt gepakt tegen concurrent Vevo. Beide ploegen strijden om boven de gevreesde 11e plaats te komen/blijven, wat nacompetitie betekent aan het eind van de rit. Het werd letterlijk een gevecht waarbij de grenzen van sportief gedrag meermaals werden overschreden. Zonder onze jongens vrij te pleiten waren het

De Hattemse Stadsderby onbeslist (VIDEO & FOTOALBUM)

De stadsderby tussen Hattem en Hatto Heim is zaterdagavond geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. Waar het eerste bedrijf qua kansen nog spectaculair was, daar was de tweede helft een heel ander verhaal. Mondjesmaat was er gevaar voor beide doelen. Dat het duel dan ook eindigde in 0-0 was geen verrassing.

Elburger Sportclub moeiteloos langs degradant FC RDC

Elburger Sportclub mag  na de 3-1 overwinning op het reeds gedegradeerde FC RDC  weliswaar nog hopen op een  (vervangende) periode-titel  maar evenals vorige week tegen Hatto Heim maakten  de blauw-witten ook in Deventer geen grootse indruk.  Gedurende vrijwel  de gehele wedstrijd  was men weliswaar overwegend de bovenliggende partij.

DSV’61 boekt verdiende overwinning op SEH (Fotoreeks)

Met een verdiende 4 – 0 overwinning heeft DSV enigszins revanche genomen op de eerder schandalige 5 – 3 nederlaag tegen SEH in Heerde. Door doelpunten van Wilbur Akster(2x), Johan Westerink en Alfred Hofmeijer bleven de punten op sportpark De Haere.

VSCO’61 wint na spannende wedstrijd tegen WZC

VSCO’61 wint de thuiswedstrijd tegen WZC met 4-1. Zo op het oog een eenvoudige overwinning. De werkelijkheid is anders. Met de rust wordt tegen een 0-1 achterstand aangekeken.

voorbeschouwing: SV ’t Harde uit tegen VEVO

Met nog vier competitiewedstrijden te gaan rest voor S.V. ’t Harde nog maar één doel: directe handhaving in de Derde Klasse C. De huidige elfde plek is zorgelijk, want dat betekent aan het einde van het seizoen promotie/degradatievoetbal. Aanstaande zaterdag gaan de groenwitten op bezoek bij directe concurrent VEVO uit Veessen.

Voorbeschouwing DERBY: vv Hattem – sv Hatto Heim de kraker van 3C

Zaterdag staat weer de stadskraker op het programma op sportpark ’t Achterveen vv Hattem – sv Hatto Heim. Deze wedstrijd is er altijd één om van te smullen , met veel publiek op de banken , wie wil zon wedstrijd niet spelen? De wedstrijd in november was een overwinning voor de buren , 0-1 door