Zaterdag 3e klasse B district Oost

Remko Ahrens komend seizoen hoofdtrainer vv Zwart-Wit’63

Het Bestuur en de Technische Commissie van Zwart-Wit’63 maken bekend dat Remko Ahrens vanaf komend seizoen hoofdtrainer is van Zwart-Wit’63. De 54-jarige Harderwijker volgt volgend seizoen Joel Titaley op.

FC Horst gaat weer voetballen op kunstgras

FC Horst Ermelo gaat weer voetballen op kunstgras. Dat laat het bestuur vrijdag 23 december weten in een persbericht. Tot onze grote vreugde hebben we als bestuur van FC Horst kunnen besluiten dat we weer gaan voetballen op ons kunstgrasveld. Daarmee komt er gelukkig een einde aan een hele lastige periode voor onze voetballers, trainers

Joel Titaley en Zwart-Wit’63 na dit seizoen uit elkaar

De wegen van hoofdtrainer Joel Titaley en Zwart-Wit’63 zullen zich aan het eind van het seizoen 2016-2017 scheiden. Het Bestuur en de Technische Commissie van Zwart-Wit’63 hebben dit vandaag bekend gemaakt.

Zwart Wit63 neemt revanche op Terschuurse Boys (Fotoreeks)

De thuiswedstrijd tegen Terschuurse Boys stond in het teken van de revanche. De 5-0 nederlaag tegen vv Stroe had het nodige los gemaakt in en rond het elftal. En het was zaak om dit terug te zien op het veld. De openingsfase van de wedstrijd was voor Terschuurse Boys. De gasten uit Terschuur lieten zien

Columbia wint met 4-0 van Turkse Kracht Apeldoorn (Fotoreeks)

Vandaag 4 september is avv Columbia in eigen huis de competitie goed begonnen. Tegen Turkse Kracht Apeldoorn kwam de stand al in de 11e minuut op 1-0 te staan via Mitchel. Daar bleef het niet bij, Ruststand 2-0. Eindstand 4-0.

Veensche Boys verliest eerste competitiewedstrijd tegen DHSC (Fotoreeks)

Veensche Boys verliest de eerste competitiewedstrijd van DHSC met 0-2. Wesley Sneijder speelde als pupil voor DHSC en zat de eerste helft op de tribune in Nijkerkerveen.

Zaterdag 2G: AGOVV begint competitie met uitwedstrijd tegen Lunteren

AGOVV’s hoofdmacht begint het seizoen 2016-2017 met een uitwedstrijd. Op de eerste speeldag van de tweede klasse G gaan Jerry Cooke en zijn mannen op zaterdag 3 september op bezoek in Lunteren. De eerste thuiswedstrijd volgt een week later tegen Hierden.

Oefen- en bekerprogramma AGOVV

De selectie van AGOVV is inmiddels begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onderstaand het volledige oefen- en bekerprogramma van de selectie. AGOVV zal in het seizoen 2016-2017 uitkomen in de zaterdag tweede klasse G.

Definitieve selectie AGOVV voor seizoen 2016-2017

AGOVV heeft haar selectie definitief. Zo zijn er een aantal oud AGOVV-ers die weer terug keren op het oude nest. Waaronder de gebroeders Bruinier, Raymon van Buuren, Martijn Droppert en Colin Jack. Zij hebben hun huidige club voor de zaterdag tweedeklasser verruild.

Apeldoorner Jamarro Diks komend seizoen naar Trencin

WSV-voetballer Jamarro Diks speelt komend seizoen voor het Slowaakse AS Trencin. De Apeldoorner was de afgelopen weken op proef bij de Slowaakse kampioen en heeft de technische leiding kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.