Zaterdag 3e klasse A district Oost

ESA bereikt finale na bloedloos gelijkspel tegen sterk Hoevelaken (FOTOREEKS)

Arnhem – Na een 0-0 gelijkspel en een 1-2 overwinning speelt ESA de finale van de nacompetitie tegen vv Keizerstad.

Samenvatting nacompetitie: VV Keizerstad – Unicum Lelystad (4-1)

Bekijk hier de samenvatting van de gespeelde nacompetitie wedstrijd tussen VV Keizerstad en Unicum Lelystad, Eindstand vandaag 4-1. 

Selectie ESA blijft komend seizoen opnieuw intact

Arnhem – Op een enkele na heeft de gehele selectie toegezegd om ook komend seizoen voor ESA te spelen.  Routinier Freek van de Brug neemt afscheid en gaat op een lager plan spelen.

Update nacompetitie 3e klasse A: ESA en Keizerstad doen goede zaken

Twee van de drie deelnemers uit de 3e klasse A zijn uitstekend aan de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse begonnen. ESA won in Hoevelaken met 1-2 van de plaatselijke derdeklasser en Keizerstad won overtuigend met 4-1 van Unicum. SVPanter verloor thuis met 2-4 van het sterke FC Horst

3e klasse A (zaterdag): Kunnen ESA, Keizerstad en SVP kampioen AVW’66 vergezellen naar de 2e klasse?

In de 3e klasse A werd AVW’66 uiteindelijk overtuigend kampioen met liefst 60 punten uit 22 wedstrijden. De ploeg uit Westervoort promoveert daardoor weer direct terug naar de 2e klasse. Ook de nummers twee, drie en vier van de eindstand hebben een kans op promotie, maar dan moeten ze in de nacompetitie met twee tegenstanders

vv Keizerstad sluit seizoen overtuigend af bij Zelos (2-5)

ZELHEM – De Keizers sluiten het seizoen overtuigend af. Na deze uitslag wordt de nacompetitie voor promotie wedstrijden ook gevormd voor Keizerstad. 

AVW’66 heeft langste adem en grijpt kampioenschap (FOTOREEKS)

Ederveen – AVW’66 promoveert na één seizoen terug naar de 2e klasse. De club uit Westervoort won bij Advendo met klinkende cijfers en greep naar de schaal. Eindstand 2-4. 

Samenwerking voetbalvereniging Zelhem/Zelos

Zoals jullie weten is er in opdracht van het bestuur van zowel Zelhem als Zelos een werkgroep in het leven geroepen om een verregaande samenwerking tussen beide verenigingen te onderzoeken en een advies hierover uit te brengen aan beide besturen.

Koploper AVW’66 pas na rust op stoom (FOTOREEKS)

Westervoort – AVW’66 won zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen middenmotor SDS’55 uit Wekerom. De zegen werd pas na de rust veiliggesteld. Eindstand 2-0. 

Zuilichem komt na nederlaag tegen SSC’55 in gevarenzone (Fotoreeks)

Na de goede serie wedstrijden die Zuilichem rond de winterstop afwerkte, lijkt de derdeklasser weer terug bij af te zijn. Zaterdag verloren de manschappen van trainer Kornee Sterrenburg met 0-2 van SSC’55 waardoor ze zich terugvinden op de elfde stek.