Zaterdag 3e klasse A district Oost

Samenwerking voetbalvereniging Zelhem/Zelos

Zoals jullie weten is er in opdracht van het bestuur van zowel Zelhem als Zelos een werkgroep in het leven geroepen om een verregaande samenwerking tussen beide verenigingen te onderzoeken en een advies hierover uit te brengen aan beide besturen.

Koploper AVW’66 pas na rust op stoom (FOTOREEKS)

Westervoort – AVW’66 won zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen middenmotor SDS’55 uit Wekerom. De zegen werd pas na de rust veiliggesteld. Eindstand 2-0. 

Zuilichem komt na nederlaag tegen SSC’55 in gevarenzone (Fotoreeks)

Na de goede serie wedstrijden die Zuilichem rond de winterstop afwerkte, lijkt de derdeklasser weer terug bij af te zijn. Zaterdag verloren de manschappen van trainer Kornee Sterrenburg met 0-2 van SSC’55 waardoor ze zich terugvinden op de elfde stek.

Dapper SDS’55 wederom gelijk tegen koploper ESA (FOTOREEKS)

Arnhem – Zaterdag speelde ESA een na laatste wedstrijd van dit seizoen op het sportpark Rijkerswoerd.  De koploper in de 3e klasse A kreeg SDS’55 op bezoek.  Eindstand 1-1. 

AVW’66 eenvoudig langs Redichem (FOTOREEKS)

AVW ’66 heeft in de derde klasse A geprofiteerd van de misstap van ESA. De Westervoorters wonnen met 3-0 van matig Redichem. Feest was dubbel voor AVW, want

Alweer een drietal akkoord met SC Oranje voor het seizoen 17/18

Arnhem – SC Oranje blijft actief op de transfermarkt voor amateurs, ook al heeft SC Oranje al eerder spelers voor het team aangetrokken. De Arnhemse derdeklasser, die vecht voor lijfsbehoud in die klasse, heeft wederom een drietal spelers uit Arnhem aangetrokken.

Nieuwe stand 3e klasse A zonder Veluwezoom

Wanneer de resultaten van Veluwezoom uit de stand worden gehaald, ziet het klassement van de 3e klasse A er nu als volgt uit:

Zaterdagteam Veluwezoom per direct uit de competitie

Vandaag is bekend geworden dat het zaterdagteam van Veluwezoom vanwege een spelerstekort de competitie niet zal afmaken. Het door Jhon van Beukering getrainde team staat op een verdienstelijke derde positie in de 3e klasse A en begon na het overtuigende kampioenschap van vorig seizoen als favoriet aan de competitie.

Transfernieuws: SC Oranje timmert aan de weg met ex-prof

Arnhem – Derdeklasser SC Oranje is vastberaden om komende seizoen mee te doen met de prijzen. Vorige week werden vier nieuwelingen vastgelegd.

ESA brengt na monsterzege op koploper AVW’66 de spanning in de competitie volledig terug ​

Westervoort – De nummer twee, ESA, heeft met de monsterzege op de koploper de marge teruggebracht naar twee punten. Het begin van de wedstrijd was van beide kanten redelijk afwachtend, maar na de 0-1 van Jordy Folman ging de ploeg voluit de wedstrijd in.