Zaterdag 2e klasse H district Oost

Oppermachtig DZC’68 na klinkende zege op Enter Vooruit terechte kampioen 2H (FOTOREEKS)

Doetinchem – DZC ’68 is zaterdag 22 april met grote overmacht kampioen geworden in de 2e klasse H van District Oost. Op eigen veld werd runner up Enter Vooruit verslagen met 5 – 0 door doelpunten van Thomas Kleinlugtebeld, Robin Faber en Rutger Ebbers.

DZC’68 vervolgt zegetocht op weg naar kampioenschap

De zegetocht van DZC’68 in de tweede klasse H heeft zaterdagmiddag (8/4) een mooi vervolg gekregen. DOS Kampen werd zakelijk opzij gezet met een 4-1 overwinning. DZC gaf zo vorm aan haar eigen opkomsttune: Dominator van Human Resource.

DZC’68 pakt volle buit op bezoek bij Quick’20

DZC ’68 heeft zaterdag 01 april 2017 de volle buit opgehaald in Oldenzaal. Tegen Quick ’20 stond na afloop van de wedstrijd 1 – 6 op het scorebord. Met nog zes wedstrijden te spelen is het gat met de nummer twee en drie enorm.

DZC’68 boekt eenvoudige zege op ZAC

Zonder groots te spelen heeft DZC´68 vanmiddag een eenvoudige zege geboekt op de nummer voorlaatst ZAC. Op het eigen Sportpark Zuid creëerde de koploper voldoende kansen maar miste het de scherpte in de eindfase. Scoreverloop was hetzelfde als vorig jaar. Na een brilstand bij rust zegevierden de Doetinchemmers uiteindelijk met 3-0.

DZC’68 speelt met 1-1 gelijk in en tegen Hellendoorn

DZC’68 heeft zaterdagmiddag (18/3) punten gemorst in en tegen Hellendoorn. Het kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hellendoorn had een muur gebouwd rondom haar eigen goal en alleen Max Riekel wist die één keer te doorbreken.

Koploper DZC’68 wint ook bij IJVV (Fotoreeks)

DZC ’68 heeft op zaterdag 11 maart 2016 opnieuw de winst gepakt. Dit keer werd het 0 – 4 in IJsselmuiden tegen IJVV. Zo behoudt DZC een voorsprong van negen punten op de nummer twee : Enter Vooruit.

DZC’68 op wilskracht langs OZC

DZC ’68 heeft zaterdag 04 maart 2017 de eerste uitwedstrijd in een reeks van drie gewonnen in Ommen tegen OZC. Via een ruststand van 0 – 0 is het uiteindelijk 0 – 2 geworden door doelpunten van Corné de Waard en Meron Zehaye.

Koploper DZC’68 met 3-0 langs Sparta Enschede (Foto’s)

DZC ’68 heeft zaterdag 18 februari 2017 een grote stap gezet in de strijd om het kampioenschap van de 2de klasse H. De Doetinchemmers wonnen met 3 – 0 van naaste belager Sparta Enschede. DZC heeft met deze overwinning de Enschedese ploeg op elf punten gezet met ook nog een wedstrijd tegoed. Nu staat Enter

Doetinchem in rouw na overlijden van doelman DZC

DOETINCHEM – Woensdag 8 Februari, Het is een dag na de dood van de gister overleden Bas. Vrienden, familie, kennissen, en mede graafschappers komen bijeen op de plek waar het tussen maandagavond en dinsdagochtend allemaal gebeurde.

DZC’68 wint lastige wedstrijd tegen Den Ham

DZC’68 heeft zaterdagmiddag (4/2) haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar gewonnen. Den Ham werd in een lastige pot met 3-1 verslagen. DZC begon goed, stond na ongeveer een kwartier spelen op 2-0, maar na verloop van tijd verzandde de wedstrijd in ‘hotseknotsbegoniavoetbal’.

Frank Spijker nieuwe trainer EZC ’84

U denkt waarschijnlijk dat u naar oud-nieuws zit te kijken, maar het tegendeel is waar. Naast dat Frank Spijker het komende seizoen zal aantreden als Hoofd-trainer van EZC ‘84 heeft Frank na het vertrek van Gerben Blok te kennen gegeven om het avontuur nu al te willen aangaan.

DZC ’68 toe aan verdiende adempauze in de winterstop (1-1)

DZC ’68 heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen ASC ’62 uit Dalfsen. Beide doelpunten vielen in het tweede bedrijf van de wedstrijd. DZC ’68 heeft hierdoor een voorsprong van negen punten op de naaste belagers Sparta Enschede en Enter Vooruit.