Zaterdag 2e klasse G district Oost

VIOS schiet niets op met punt tegen Lelystad

VIOS blijft na zaterdag op de voorlaatste plaats in de rangschikking nadat tegen Lelystad de teller op 2-2 was blijven steken. Vooraf was er goede hoop om de 3 punten in Vaassen te houden. De heenwedstrijd in Lelystad was nog verrassend gewonnen en de gasten waren met hun hoofd voornamelijk bij de nacompetitie.

Scheidsrechter nadrukkelijke rol in zespuntenkraker AGOVV – VRC

In deze zespuntenkraker tussen de nummers elf en twaalf van het klassement zou de scheidsrechter vlak voor tijd een nadrukkelijke rol gaan spelen. Nadat de “Veenendaalse Racing Club” af heeft getrapt, komt AGOVV al snel in balbezit. De Blauwen weten wat er op het spel staat en beginnen erg fel.

Patrick Bastiaan stapt over van DOS Kampen naar OWIOS

Patrick Bastiaan (24) heeft besloten om komend seizoen de overstap te maken van DOS Kampen naar OWIOS. Na 6 seizoenen in de hoofdmacht van DOS Kampen, gaat Bastiaan de groen-witte kleuren van OWIOS verdedigen. Bastiaan is geen onbekende voor OWIOS, want hij is woonachtig in Oldebroek. Daarnaast is Bastiaan reeds drie jaar actief als jeugdtrainer

Voorbeschouwing: AGOVV ontvangt VRC in cruciaal duel

In speelronde 24 neemt AGOVV het op tegen VRC uit Veenendaal. Een duel tussen de nummer elf en twaalf van de ranglijst en daarom cruciaal in de strijd tegen lijfsbehoud. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt twee punten.

Rienk van de Wetering speelt volgend seizoen voor OWIOS

Rienk van de Wetering (24) heeft besloten om volgend seizoen 2017-2018 de kleuren van Go Ahead Kampen te verruilen voor de groen-witte kleuren van OWIOS. Van de Wetering was op zoek naar een nieuwe uitdaging en we zijn blij dat hij voor OWIOS heeft gekozen.

VV Hierden kampioen 2e klasse met nog drie wedstrijden te gaan (Fotoreeks)

Zonder de geschorste Spoelstra en geblesseerde Boonen, begon Hierden aan de 23e wedstrijd van het seizoen. Bij winst op Scherpenzeel en bij puntenverlies van Renswoude, zou Hierden de kampioensvlag mogen hijsen.

Teleurstellende nederlaag Owios, doelman Ponstein geblesseerd uitgevallen

In een matige wedstrijd verloor OWIOS in Veenendaal met 2-0 van VRC.  De wil om niet te degraderen bij VRC was groter dan de wil om nog eventueel een prijs te kunnen pakken bij OWIOS. VRC was feller en OWIOS te slap en daardoor werd er terecht verloren.

VIOS kruipt omhoog na knappe zege op Lunteren

Na enkele gelijke spelen wist VIOS zaterdag in en tegen Lunteren met 1-2 de volle buit binnen te halen. Voor de rust was de wedstrijd het aanzien niet waard. VIOS begon zoals gewoonlijk weer eens met een absurde aftrap, maar daar zal Rene van der Gijp zijn zegje wel over doen in Voetbal Inside als er

Strijdend AGOVV verdient meer dan een punt

AGOVV is er vanmiddag helaas niet in geslaagd haar passie en inzet te verzilveren voor drie punten. Tegen het hooggeklasseerde Renswoude werd het 0-0.

Voorbeschouwing: OWIOS uit naar VRC

OLDEBROEK – OWIOS voetbalt komend weekeinde in Veenendaal tegen VRC. De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van de heer P.H.G. van Koolwijk.

Voorbeschouwing: AGOVV op bezoek bij kersverse periodekampioen Renswoude

Het eind van het seizoen nadert. Nog vier wedstrijden: twee keer thuis en twee keer uit. AGOVV heeft ieder punt keihard nodig. In speelronde 23 trekt de ploeg van Jerry Cooke naar Renswoude. De nummer twee in 2G sleepte vorig weekend de tweede periodetitel binnen door thuis met 2-1 te winnen van Lunteren.

VIOS doet zichzelf tekort tegen Unicum

VIOS liet zaterdag een uitgelezen kans liggen om drie punten toe te voegen aan het totaal. De Vaassenaren verspeelden een 3-1 voorsprong tegen Unicum, raakte  twee maal de paal en lieten een handvol opgelegde kansen onbenut.