Zaterdag 2e klasse F district Zuid 1

Roda Boys/B pakt drie punten tegen CDW (Fotoreeks)

AALST – Na een serie van drie gelijke spelen pakte Roda Boys zaterdag eindelijk weer eens drie punten. Thuis werd CDW uit Wijk bij Duurstede met 2-0 verslagen. Christaan van Aalst. scoorde beide doelpunten voor Roda Boys. 

GJS stuurt NIVO Sparta zonder punten naar huis (Fotoreeks)

Nivo Sparta is er zaterdag niet in geslaagd om de punten mee te nemen uit Gorinchem. GJS was op eigen veld met 1-0 te sterk voor de ploeg van trainer Theo van Geffen. Bekijk hier de fotoreportage.

Roda Boys speelt in matig duel gelijk tegen Altena (Fotoreeks)

AALST – Roda Boys heeft zaterdag in een zeer matig treffen met Altena met 1-1 gelijkgespeeld. De Nieuwendijkse ploeg speelde om niet te verliezen en dat was te zien. Bekijk hier een fotoreportage.

NIVO Sparta maakt einde aan goede reeks Brederodes (Fotoreeks)

Nivo Sparta is de eerste topploeg van 2F die erin is geslaagd Brederodes te verslaan. De gasten begonnen wat beschroomd aan het duel. In de zevende minuut speelde Tjerk Heestermans de bal te kort terug op zijn doelman, en dat afgestraft: 1-0. Beide elftallen lieten goed veldspel zien, eindstand 4-2.

Roda Boys buigt achterstand om in gelijkspel tegen Wilhelmina (Fotoreeks)

Roda Boys heeft in de uitwedstrijd tegen Wilhelmina’26 een puntje bij kunnen schrijven (3-3). De Aalstenaren moesten na rust flink karakter tonen en moesten een 3-1 achterstand teniet doen.

NIVO Sparta na rust ruim langs Heukelum (Fotoreeks)

Nivo Sparta rekende zaterdag in de tweede helft af met Heukelum. Het werd uiteindelijk 5-0. De Zaltbommelnaren hadden aanvankelijk moeite om tot die forse score te komen. Voor rust vond Tim de Laat het net door een strafschop te benutten (1-0). In de tweede helft scoorden Looijen, Villanueva en 2x De Wit

Moeizame zege Roda Boys op Hardinxveld (Fotoreeks)

AALST – Roda Boys wist zaterdag met 4-1 te winnen van Hardinxveld. Zo makkelijk als de uitslag doet vermoeden, kwam die overwinning echter niet tot stand.  Roda Boys trof met Hardinxveld een ploeg die in de winning mood was. Uit de laatste vier wedstrijd pakte de voormalige hekkensluiter tien punten en dus was Roda Boys

Oranje O17 komt naar NIVO Sparta

Het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar speelt het tweede, beslissende EK-kwalificatietoernooi in Veen en Zaltbommel. Achilles Veen en N.I.V.O.-Sparta zijn van 27 maart tot en met 1 april de gastheren van de UEFA-Eliteronde.

Nivo Sparta zet goede reeks voort tegen GDC (Fotoreeks)

NIVO Sparta heeft vanmiddag de wedstrijd tegen GDC uit Eethen met 4-0 gewonnen. Ruststand 1-0. De tweede helft begon met een rode kaart voor GDC in de 55ste minuut. hierna wisten de Laat en Looijen in totaal nog drie keer te scoren. Eindstand 4-0.

NIVO Sparta pakt periodetitel in resterende vijf minuten tegen CDW (Fotoreeks)

Nivo Sparta heeft zich dinsdagavond verzekerd van deelname aan de nacompetitie door de tweede periodetitel te pakken. In Zaltbommel moesten de laatste vijf minuten van het duel tegen CDW (1-1) worden overgespeeld.

Roda Boys na rust langs Heukelum (Fotoreeks)

AALST – Na de altijd gevoelige nederlaag in de Bommelerwaard-derby tegen Nivo Sparta, kon Roda Boys wel weer een oppepper gebruiken. De manschappen van trainer Pieter Tuns toonden zaterdag veerkracht en boekten een 3-1 thuisoverwinning op Heukelum.

NIVO Sparta wint bij Tricht met 2-4 (Fotoreeks)

Tricht verloor zaterdag thuis ondanks een vroege voorsprong opnieuw van Nivo Sparta in deze competitie. Met 2-4 ging de winst verdiend mee naar Zaltbommel.