Zaterdag 1e klasse D district Oost

Samenvatting & nabeschouwing: Nunspeet – SVZW, 1-4

Nunspeet heeft zaterdag in eigen huis met 1-4 verloren tegen SVZW uit Wierden. Hieronder kun je de samenvatting en de nabeschouwing met de trainers terugkijken. 

FC Zutphen kan koploper Berkum geen pijn doen

Koploper Berkum deed zaterdag op sportpark ’t Meijerink goede zaken voor het kampioenschap. Door de overwinning met 2-1 tegen FC Zutphen en de nederlaag van nummer 2 WHC bedraagt de voorsprong nu 4 punten met nog 3 wedstrijden te gaan. Het thuis altijd sterk spelende FC Zutphen kon het de kampioenskandidaat niet echt lastig maken.

Voorbeschouwing: FC Zutphen speelt thuis tegen koploper Berkum

FC Zutphen ontvangt op zaterdag 22 april koploper Berkum uit Zwolle. De Zwollenaren waren tot vorige week nog ongeslagen en leken met 4 punten voorsprong ongehinderd op een kampioenschap af te stevenen. Maar afgelopen zaterdag ging het mis voor Berkum in de zware uitwedstrijd bij DUNO Doorwerth. Na een hectische wedstrijd met 2 rode kaarten,

Nunspeet met ruime cijfers langs Go Ahead Kampen (Samenvatting)

Tussen begin- en eindsignaal slaagde Go-Ahead er op deze koude middag niet in de destijds in en tegen Nunspeet ten onrechte 2-1 nederlaag recht te zetten op sportpark Middenwetering, integendeel, een vrijwel onherkenbaar Go-Ahead leed meer dan verdiend 0-4 verlies.

Samenvatting & nabeschouwing: Berkum – Nunspeet (3-0)

Berkum heeft thuis met 3-0 van Nunspeet gewonnen, waarbij de bezoekers vrijwel geen enkele kans kregen. Omdat de concurrentie averij opliep sloeg de Zwolse koploper van de 1e Klasse D eindelijk een klein gaatje ten opzichte van de achtervolgers.

Puntendeling voor FC Zutphen bij KHC in Kampen

FC Zutphen heeft afgelopen zaterdag met veel geluk een punt uit het vuur gesleept in Kampen bij de plaatselijke KHC. Behoudens de eerste 15 minuten mochten de mannen van Taco Laurens blij wezen dat de ruststand slechts 1-0 voor de gastheren was.

Voorbeschouwing: FC Zutphen gaat op bezoek bij KHC in Kampen

FC Zutphen gaat zaterdag 8 april op bezoek bij KHC in Kampen dat  de 11e positie in neemt op de ranglijst. De Zutphenaren nemen zelf de 9e positie in met 8 punten voorsprong op KHC, dat op een promotie degradatie plek staat. KHC heeft een achterstand van 2 punten op Vroomshoopse boys  dat op plek

Bart van Brakel (DOVO) volgend seizoen naar Duno

Vandaag is bekend geworden dat Bart van Brakel volgend seizoen bij Duno in Doorwerth zal spelen. De voormalige profvoetballer van onder meer NEC, FC Eindhoven, FC Den Bosch en Cambuur Leeuwaarden staat dit seizoen met DOVO bovenaan in de hoofdklasse. De 30-jarige dynamische middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen in Veenendaal.

Samenvatting & nabeschouwing: Nunspeet – De Esch (5-0)

Nunspeet heeft zaterdag in eigen huis drie punten weten te pakken tegen De Esch.  Nunspeet won vandaag met maar liefst 5-0. Bekijk hier de samenvatting van deze wedstrijd.

Sebastian van Laar schiet FC Zutphen naar 2-1 overwinning op DOS’37 (Fotoreeks)

FC Zutphen heeft zaterdagmiddag heel goede zaken gedaan in de strijd om behoud van het eerste klasse schap. Het bezoekende DOS “37 uit Vriezenveen werd met een 2-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Uitblinker en man of the match bij FC Zutphen was vrije verdediger Sebastian van Laar. Hij zorgde voor beide doelpunten en was daardoor zowel

Voorbeschouwing: 1e klasser FC Zutphen ontvangt middenmoter DOS “37

FC Zutphen begint zaterdag 1 april aan de laatste 7 wedstrijden van de competitie in de 1e klasse D. Middenmoter DOS”37 komt op bezoek. De bezoekers degradeerden afgelopen seizoen uit de Hoofdklasse, en hebben tot nu toe wisselend gepresteerd. In de beginfase had men het moeilijk, maar daarna zijn een serie goede resultaten neergezet. Afgelopen

Nunspeet wint weer eens bij DOS’37 (Video)

Nunspeet heeft zicht zaterdag hersteld van een matige serie door DOS’37 uit Vriezenveen met 1-3 te verslaan. Na een ruststand van 0-1 zette ten Dolle en Shimeri de stand in de tweede helft op een 0-3. De thuisploeg wist de eindstand nog op een 1-3 te zetten.