Zaterdag 1e klasse A district west

WNC onderuit in de derby tegen LRC Leerdam (Fotoreeks)

WNC is in de eerste klasse slechts vijf dagen koploper geweest. LRC wist WNC in Waardenburg namelijk voor tweede keer in deze competitie te verslaan. Na de eerdere 3-1 winst in Leerdam won LRC nu nipt met 0-1. Beijk hier de fotoreportage.

DTS Ede loopt averij op in Aalsmeer

Aan de zegereeks van DTS Ede is vanmiddag in Aalsmeer een einde gekomen. Lange tijd leek het duel in een gelijkspel te eindigen, maar uiteindelijk wist de thuisploeg aan het langste eind te trekken en het duel met 2-1 te winnen. Namens DTS Ede wist topscorer Mike Molenaar te scoren. 

WNC wint verdiend met 2-0, van VVGZ (Fotoreeks)

WNC won zaterdag op eigen veld tegen VVGZ uit Zwijndrecht. Vincent Verheul was de duidelijke man van de wedstrijd voor WNC, hij scoorde beide doelpunten voor de thuisploeg. Bekijk hier de fotoreportage. 

DTS Ede wint ook de regio derby tegen De Merino’s

DTS Ede heeft de zesde overwinning op rij weten te boeken. Ditmaal werd in Veenendaal De Merino’s met 1-2 verslagen. Mohamed Laukili en Mart de Jong verzorgden de Edese productie. Door deze overwining hebben de Edenaren een grote stap gezet voor het behalen van de derde periode titel met de volle buit na vijf wedstrijden.

WNC zet 3-0 achterstand recht en pakt toch punt (Fotoreeks)

ALMKERK – Na een 3-0 ruststand knokte WNC zich bij Almkerk in de tweede helft nog naar een punt: 3-3. Toch was trainer Cor Prein niet helemaal tevreden. Bekijk hier de fotoreportage van deze wedstrijd. 

DTS Ede zet zegereeks voort tegen Zwaluwen’30

DTS Ede heeft vanmiddag, zonder zich bovenmatig in te spannen, gewonnen van Zwaluwen ’30. In eigen huis was het met 4-1 te sterk. Namens de Edenaren scoorden Mart de Jong (2x) en Jasper Verstraten (2x). Daarmee heeft de blauw witte brigade de volle winst in de derde periode.

Jamal Ouassif (Valleivogels) komend seizoen aanvaller bij DTS Ede

EDE – DTS meldt dat Jamal Ouassif, afkomstig van Valleivogels, komend seizoen de selectie van DTS Ede komt versterken. Deze 23 jarige snelle aanvaller stond bij vele clubs op het verlanglijstje. Hij speelde voorheen o.a. bij Elinkwijk in Utrecht en bij FC den Bosch in de jeugdopleiding.

Verdiende 2-1 nederlaag van FC Zutphen tegen rode lantaarndrager De Esch

FC Zutphen was van te voren gewaarschuwd tegen rode lantaarndrager de Esch. Helaas was deze waarschuwing aan dovenmansoren gericht. De Zutphenaren leden een verdiende 2-1 nederlaag tegen een hard werkende tegenstander die er vol voor ging. FC Zutphen had zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen, door zich bijna veilig te spelen, omdat  de concurrenten voor

Oranje Wit maakt einde aan zegereeks WNC (Fotoreeks)

De mooie opmars van WNC in de eerste klasse werd zaterdag abrupt gestuit. Na vijf zeges op rij werd in Waardenburg kansloos met liefst 0-4 van Oranje Wit verloren. Bekijk hier de fotoreportage.

DTS Ede dendert door na zege op SVL

DTS Ede wist vanmiddag ook het duel in Langbroek tegen nummer twee SVL te winnen. Door deze 3-5 zege is het inmiddels opgeklommen naar de derde plaats in de 1e klasse A. Tevens voert het de lijst aan in de derde periode. Namens de Edenaren wisten Mike Molenaar (2x), Anouar Tmim (2x) en Mart de

WNC boekt vijfde overwinning op rij tegen Heinenoord (Fotoreeks)

WNC won bij Heinenoord zijn vijfde wedstrijd op rij en is in de 1e klasse C de ploeg in vorm. Het gat met koplopers Rijsoord en Kloetinge is slechts twee punten. Bekijk hier de foto’s uit deze wedstrijd.

DTS Ede stuurt HSV Zuidvogels met duidelijke cijfers naar huis

DTS Ede heeft vandaag, de huidige nummer twee van de ranglijst, HSV Zuidvogels met een duidelijke nederlaag naar huis gestuurd. In een vermakelijk duel wisten de Edenaren met 4-1 te zegevieren. Namens DTS Ede wisten topscorer Mike Molenaar (2x), Anouar Tmim en Mohamed Laukili het vonnis te vellen.