Zaalvoetbal

Banner HGV Topscorer

Geen promotie naar de Eredivisie voor LZV Kuypers Hair & Wellness

Afgelopen vrijdag heeft LZV Kuypers Hair & Wellness met 6-2 verloren van MSV Zeemacht. Aangezien het in Lichtenvoorde 2-1 werd voor LZV Kuypers Hair & Wellness is het uitgeschakeld op doelsaldo. Dit betekent dat de ploeg uit Lichtenvoorde niet promoveert en dus ook volgend jaar in de eerste divisie zal spelen.

Futsal: Prima uitgangspositie in play-offs voor winnend LZV Kuypers (FOTO/VIDEO)

Nacompetitie : Afgelopen vrijdag heeft LZV Kuypers Hair & Wellness met 2-1 gewonnen van MSV Zeemacht. Hierdoor heeft het goede zaken gedaan met het oog op aankomende vrijdag.

Futsal: LZV Kuypers kan via nacompetitie promoveren naar eredivisie

Afgelopen vrijdag heeft LZV Kuypers Hair & Wellness met 4-9 van Salaam gewonnen. Hierdoor is de nacompetitie behaald en zal er komende weken gespeeld gaan worden voor een plek in de Eredivisie. De eerste tegenstander zal meteen een sterke zijn, namelijk Zeemacht uit Den Helder. Aankomende vrijdag is de uitwedstrijd en volgende week vrijdag zal

KNVB Districtbekerfinales bij ZVV Ede in De Reehorst

Aanstaande vrijdag 28 april worden er in Sporthal de Reehorst maar liefst drie finales gespeeld. ZVV Ede is gastheer van de KNVB districtsbekerfinales voor de vrouwen en de mannen (A en B categorie). Zes verschillende verenigingen hebben zich weten te plaatsen voor deze finales, waaronder ZVV Ede 2.

(BBA Finale) Ivo Schaap: Madereros CF 6 – Brakkenstein 11 “Kampioenskoorts?”

Dit wedstrijdverslag is onderdeel van de verkiezing van de Beste Beschrijver Amateurvoetbal. Vind jij dat verslaggever Ivo Schaap de enige echte Broodje Bal Award moet winnen? Stem dan via deze link op de website van Voetbalmagazine Staantribune!

Zaal: Knappe zege WSV/Shoepimp op FCK De Hommel (Samenvatting)

WSV/Shoepimp heeft vrijdagavond de wedstrijd tegen FCK De Hommel met een knappe 8-5 gewonnen. Door deze overwinning heeft WSV nog kans op de nacompetitie en degradeert De Hommel voor het eerst na 20 jaar uit de eredivisie

FUTSAL: FOTOVERSLAG ZVV EDE – PFC PRO 2 (3-3)

Ede – Afgelopen vrijdag speelde ZVV Ede thuis gelijk tegen opponent PFC Pro uit Apeldoorn. Na 1-3 achterstand wist de thuisclub de stand in de slotfase gelijk te trekken. Eindstand 3-3. 

Voorbeschouwing topper IFC Donaci – ZVV Ede met Paul Prins “Vanavond hoef ik ze niet te motiveren”

FUTSAL:  ZVV Ede speelde afgelopen vrijdag in een triller gelijk tegen PFC Apeldoorn 2. De wedstrijd waarin ZVV bijna de hele wedstrijd achter de feiten aanliep. Eindstand 3-3.

(BBA verslag) Ivo Schaap: Voorbeschouwing kampioenswedstrijd Madereros CF 6

Dit wedstrijdverslag is onderdeel van de verkiezing van de Beste Beschrijver Amateurvoetbal. Vind jij dat verslaggever Ivo Schaap de enige echte Broodje Bal Award moet winnen? Stem dan via deze link op de website van Voetbalmagazine Staantribune!

(BBA verslag) Ivo Schaap: Madereros CF 6 – Morado 10 “De bitterballen”

FUTSAL – Woensdagavond speelde ons ‘gezelligste’ team een cruciale wedstrijd om plek 1 op de ranglijst. Het jonge Morado was de tegenstander waarmee we in de uitwedstrijd zeer veel moeite hadden. Door lichte blessures binnen de selectie werd uit voorzorg de wedstrijdselectie uitgebreid tot negen man.

Futsal: Anouar Tighadouini komend seizoen TD bij LZV/ Kuypers

Apeldoorn – Enige tijd terug maakten we bekend dat de succesvolle coach Anouar Tighadouini van WSV/Shoepimp de club gaat verlaten. Zijn opvolger wordt Anouk Roest.


Geef een reactie