Zaalvoetbal

Banner HGV Topscorer

Zaal: Knappe zege WSV/Shoepimp op FCK De Hommel (Samenvatting)

WSV/Shoepimp heeft vrijdagavond de wedstrijd tegen FCK De Hommel met een knappe 8-5 gewonnen. Door deze overwinning heeft WSV nog kans op de nacompetitie en degradeert De Hommel voor het eerst na 20 jaar uit de eredivisie

FUTSAL: FOTOVERSLAG ZVV EDE – PFC PRO 2 (3-3)

Ede – Afgelopen vrijdag speelde ZVV Ede thuis gelijk tegen opponent PFC Pro uit Apeldoorn. Na 1-3 achterstand wist de thuisclub de stand in de slotfase gelijk te trekken. Eindstand 3-3. 

Voorbeschouwing topper IFC Donaci – ZVV Ede met Paul Prins “Vanavond hoef ik ze niet te motiveren”

FUTSAL:  ZVV Ede speelde afgelopen vrijdag in een triller gelijk tegen PFC Apeldoorn 2. De wedstrijd waarin ZVV bijna de hele wedstrijd achter de feiten aanliep. Eindstand 3-3.

(BBA verslag) Ivo Schaap: Voorbeschouwing kampioenswedstrijd Madereros CF 6

Dit wedstrijdverslag is onderdeel van de verkiezing van de Beste Beschrijver Amateurvoetbal. Vind jij dat verslaggever Ivo Schaap de enige echte Broodje Bal Award moet winnen? Stem dan via deze link op de website van Voetbalmagazine Staantribune!

(BBA verslag) Ivo Schaap: Madereros CF 6 – Morado 10 “De bitterballen”

FUTSAL – Woensdagavond speelde ons ‘gezelligste’ team een cruciale wedstrijd om plek 1 op de ranglijst. Het jonge Morado was de tegenstander waarmee we in de uitwedstrijd zeer veel moeite hadden. Door lichte blessures binnen de selectie werd uit voorzorg de wedstrijdselectie uitgebreid tot negen man.

Futsal: Anouar Tighadouini komend seizoen TD bij LZV/ Kuypers

Apeldoorn – Enige tijd terug maakten we bekend dat de succesvolle coach Anouar Tighadouini van WSV/Shoepimp de club gaat verlaten. Zijn opvolger wordt Anouk Roest.

Belangrijke drie punten voor LZV Kuypers Hair & Wellness

LZV Kuypers Hair & Wellness heeft afgelopen vrijdag met 7-4 gewonnen van BE’79. Door de overwinning houdt de ploeg zicht op nacompetitie voor de Eredivisie. LZV Kuypers Hair & Wellness is nu afhankelijk van concurrenten om een plek te bemachtigen en voor promotie te mogen voetballen.

Futsal: Doelpuntenmachine Mohamed Bouraarassi tikt 39ste aan (VIDEO GOAL)

Apeldoorn – Vrijdag scoorde hij zijn 39e doelpunt van dit seizoen voor Pro Futsal Club Apeldoorn. Bijna een jaar geleden maakte hij , waarin hij de kans had om zowel in Nederland als Belgie op het hoogste niveau te voetballen, de keuze om een stap terug te zetten richting PFC Apeldoorn dat uitkomt in de

Zaal: Kampioen Brasil’77 schrijft geschiedenis, hattrick Ron Prinsen in de topper(Fotoreeks)

Silvolde – Door de vele aandacht in de media en internet was de Sporthal afgeladen vol. Het zou een spannende wedstrijd om het kampioenschap worden, volgens de kenners, tegen de nummer 2 Excelsior’31. 

LZV Kuypers Hair & Wellness wint in laatste minuut bij FC Eindhoven

LZV Kuypers Hair & Wellness heeft afgelopen vrijdag in de laatste minuut gewonnen. In de laatste minuut van de wedstrijd werd het 5-6 in, en tegen, Eindhoven. Door de gewonnen wedstrijd en dus de drie punten is nacompetitie nog altijd in zicht. Met nog twee wedstrijden te gaan zullen er 6 punten moeten worden gehaald

LZV Kuypers Hair & Wellness flink onderuit tegen Amicitia

LZV Kuypers Hair & Wellness heeft afgelopen vrijdag, in de thuiswedstrijd tegen Amicitia uit Heel, met 2-8 verloren. Dit betekent dat de ploeg uit Lichtenvoorde de derde periode niet meer in eigen hand heeft. LZV Kuypers Hair & Wellness is nu dus afhankelijk van anderen als het om nacompetitie gaat.


Geef een reactie