Willie Willems tekent twee seizoenen bij De Treffers “Ik krijg genoeg ruimte voor eigen inbreng”

ARNHEM –  Willie Willems en De Treffers zijn vorige week na een kort gesprek eruit gekomen. Willems past bij de club en de harmonie met de Tom Caenen is zodanig goed dat ze voor twee seizoen (na dit seizoen) verlegd hebben. Willems blijft ook verantwoordelijk voor de O23 selectie. Eigenlijk verandert er weinig behalve dat ze 2 jaar langer doorgaan met elkaar. Het bestuur heeft wederom voor Willie Willems gekozen omdat ze vinden dat hij bij de club past vertelde Willie zelf. “Ik ken alle ins en outs van deze club, heb zelf meegemaakt als Hoofdtrainer en speler in het verleden.” aldus Willie.

Willie vertelt verder; “Vanuit het bestuur werd aan mij gevraagd of ik 2 jaar wilden verlengen. Ik hoefde daar niet lang over na te denken en mijn antwoord was ja. Ik heb het heel erg naar de zin bij de Treffers en het niveau is hoog en het is voor mij dicht bij huis. Dat maakte voor mij de keus makkelijk en heb ik bijgetekend.”

Willie Willems

Willie Willems

“Ik ben dan wel assistent-trainer maar ik krijg gelukkig genoeg ruimte van de club en van Tom Caenen om mijn eigen inbreng te hebben in het elftal. Ook vindt Tom mijn mening vaak erg belangrijk in lastige kwesties. Al met al kan ik daar dus volledig mijn ei in kwijt. Het is erg belangrijk voor mij dat ik serieus wordt genomen en dat gebeurt ook dus ik ben een tevreden mens.” alsdus Willie Willems.

©Door de Redactie

Klassement Zondag topklasse