Voorbeschouwing zondag 3e klasse C Reunie – WVV ’34

BORCULO – De tweede helft van de competitie gaat voor WVV’34 1 zondag 25 januari weer van start. De groengelen moeten op bezoek bij vv Reünie. De roothemden uit Borculo kenden een goede start van de competitie, de meesten punten werden dan ook vergaard in de eerste zes wedstrijden. Daarna werd het wat minder en zakte de ploeg langzaam weg naar die plek waar je liever nog niet wil staan.

Voor trainer Colin Stokkers – bijgetekend voor seizoen 2015-’16 – zal het dan ook de zorg zijn weg te komen bij die laatste plaatsen. De laatste overwinning dateert alweer van 12 oktober 2014 waarin met grote cijfers van Warnsveldse Boys werd gewonnen 5-4. In de laatste wedstrijd van vorig jaar werd ook van een sterk RKZVC met 3-1 verloren.

We zijn al lang weer vergeten de voor het WVV dramatische verlopen laatste kwartier tegen de Bon-Boys, vergeten de ergerlijke manier van coachen van die razende en schreeuwende trainer dhr. Bos. WVV zal de goede serie van de eerste helft van de competitie moeten voortzetten. Je ziet, er zit weinig niveau verschil in die 3e klasse. We kunnen wel mooi op die vierde plek staan maar het verschil met Reünie is maar zes punten. In de vorige wedstrijd stonden we al naar 14 minuten tegen een 2-0 achterstaand aan te kijken. WVV had de bal maar de punten werden verdient meegenomen door Reünie. De ploeg van Joost du Gardijn zal alert moeten zijn op de counters van de vv Reunie, de gevaarlijke snelle voorhoede maakte hiervan in de thuiswedstrijd van WVV, in ieder geval optimaal gebruik van.

Scheidsrechter voor deze wedstrijd op sportpark De Wildbaan is dhr J.W.A.M. Kok.  Bron: WVV ’34

Klik hier voor alle uitslagen en standen