Voorbeschouwing SV Juliana’31 – RKHVV

MALDEN – De winterstop zit er weer op. Deze week is bekend geworden dat trainer Arnold Brehler ook volgend seizoen weer voor de groep staat bij Juliana’31 en dat betekent dat de Maldenaren zich weer volledig kunnen richten op het voetbal.De eerste wedstrijd is gelijk een kraker tegen RKHVV, die gedeeld vierde staat met Juliana’31. Beide ploegen hebben 23 punten, Juliana’31 heeft een beter doelsaldo.

De Maldense formatie kent een goede voorbereiding. Er werd verloren met 3-1 van een sterker GVVV, dat vijfde staat in de zaterdag Topklasse. Vervolgens ging de selectie op teamweekend in Utrecht. De dinsdag na dat weekend werd er met 2-0 verloren van AWC, uitkomend in de zondag Hoofdklasse B, zat het teamweekend nog in de benen? Zondag 18 januari werd er orde op zaken gesteld door de ploeg van Brehler. Gemert, dat tweede staat in de zondag Hoofdklasse B, werd met 1-3 verslagen door Juliana’31, dat beduidend beter speelde dan in de oefenwedstrijd tegen AWC.

RKHVV heeft twee serieuze oefenwedstrijden gespeeld, tegen OBW werd met 1-1 gelijk gespeeld en ook tegen SV Orion werd gelijkgespeeld, RKHVV kwam niet verder dan een 2-2. Buiten kijf staat dat RKHVV een goede serie heeft neergezet voor de winterstop, in de laatste 6 wedstrijden werd gewonnen alleen van SWZ verloren. Die goede serie resulteerde in een mooie gedeelde vierde plaats. De wedstrijd in Huissen won Juliana’31 met 1-2, het was echter een moeizame overwinning.

Bij Juliana’31 is niet iedereen fit uit de winterstop gekomen. Wouter op den Camp ligt er naar verwachting minimaal 4 weken uit, Rick van Beijnen kampt met een slepende hamstring blessure en het is niet duidelijk wanneer hij weer wedstrijdfit is. De wedstrijd staat onder leiding van mevrouw Hoogendijk, haar assistenten zijn van Pommeren en Winkel.

SV Juliana’31 – RKHVV
Zondag 25 januari 2015
Sportpark de Broeklanden
Aftrap: 14.00 uur

Tekst: Luc te Riele / SV Juliana’31 Malden

Klik hier voor meer voorbeschouwingen