Viertal vast krachten blijft De Treffers trouw

GROESBEEK – Zowel keeper Niels Kornelis (24), rechtsback Frenk Keukens (19), middenvelder Jan Willem Stronks (22) als buitenspeler Coen Maertzdorf (21) hebben besloten om hun contract met De Treffers te verlengen met 1 seizoen.

Niels Kornelis is dit seizoen de onbetwiste nummer 1 onder de lat en heeft tot nu toe een prima seizoen achter de rug. Alle 16 competitiewedstrijden stond Niels in de basis en in deze wedstrijden werd hij 21 keer verslagen. Niels hield in 5 wedstrijden de spreekwoordelijke ‘nul’. Als exponent van onze jeugdopleiding staat Niels zijn mannetje!

Frenk Keukens is dit jaar doorgebroken als de vaste rechtsback van De Treffers. De speler uit de eigen jeugd laat zien dat voetballende kwaliteiten, hard verdedigingswerk en aanvallende rushes hand in hand gaan. Ondanks de interesse van diverse clubs blijft Frenk De Treffers trouw.

Coen Maertzdorf is dit seizoen overgekomen van De Graafschap en hij heeft inmiddels vijf competitiegoals achter zijn naam staan. In zijn eerste seizoen is hij door regionaal dagblad De Gelderlander zelfs al betiteld als “De Magiër van Zuid”. Volgend jaar gaan we dus weer genieten van zijn bovennatuurlijke krachten!

JanWillem Stronks

Jan Willem Stronks

Jan Willem Stronks heeft meer longen dan vingers, hij blijft de hele wedstrijd gaan en dit doet hij ook graag. Heb je een duel met hem en ga je hem voorbij? Geheid dat je hem nog drie keer tegenkomt. Jan Willem heeft niet altijd een basisplaats maar ook hier werkt hij hard aan.            Bron: De Treffers

 

Ons redactie vroeg naar de reactie van Jan Willem: ” Ik had een gesprek met het bestuur, ze waren tevreden en wilden graag langer met me doorgaan. Het is een mooie club en ik wil graag blijven. İk heb zeer naar mijn zin. Hoewel er ook interesse was van andere Topklasse ploeg.  Mijn spel word gewaardeerd. İk heb wel moeten onderhandelen want ik ben ondertussen naar Nijmegen verhuisd om school en voetbal te kunnen combineren! ”

 

 Stand in de Topklasse Zondag