Veel plannen sv Babberich in het nieuwe jaar

Lengel – Tijdens de nieuwjaars– receptie van sc Babberich is in aanwezigheid van de vele sponsoren benadrukten de plannen voor de nabije toekomst. Het 1e elftal kreeg uiteraard  meteen alle aandacht in het begin van de avond . Gedeelte van de selectie was aanwezig bij deze avond. De club wilt hoe dan ook zo snel  mogelijk promoveren naar de 1e klasse. Tom Fitsche: ” We zitten in een mooie competitie (2e klasse I) met veel streekderby’s en sterke teams. De verwachtingen van de 1e elftal waren in het begin hoger dan de tabel nu laat zien. We hadden natuurlijk een hogere klassering gewenst, maar we zijn op de goede weg terug. De laatste wedstrijden voor winterstop heeft het team laten zien dat ze ook voor de punten kunnen spelen. Uiteraard willen we promoveren, doorgaan waar mee  gebleven waren , progressie voortzetten na de winterstop.” De eerste wedstrijd speelt Babberich uit tegen Trekvogels op 25 januari in Nijmegen.

In de tijd van bezuinigingen was voor geen clubs makkelijk om de crisisjaren te doorkomen. Veel sponsoren haakten af en ook bij Babberich.

Fitsch “Onze Business Club (BC) merkte zeker van dat er een economische crises was, want dat gaat een beetje synchroon. We hebben een bewogen jaar achter de rug we hebben alles gedaan om de BC in de omgeving te vergroten. We verwelkomen daardoor vier nieuwe bedrijven die aangesloten zijn voor dit jaar. Het is nog geen hosanna stemming. Gelukkig zien we een licht herstel in de economie en hebben we enkele goede sponsoren gevonden en zijn daar zeer zuinig op. Voor de sponsoren willen we het doen en daarom is op 15/16 april een zaken manifestatie die we gaan organiseren.  Die manifestatie gaan we samen organiseren met een aantal amateurclubs uit de regio zoals SDOUC. We gaan zoveel mogelijk voetbal en zakenrelaties combineren. We gaan voor tevredenheid van de BC-leden onze meetingszaal beschikbaar stellen omdat het door de weeks toch leeg staat en op die manier iets betekenen voor onze BC leden. Daarnaast gaan we de bedrijven om Babberich benaderen om in onze kantine te gebruiken omdat deze enkele dagen per week open gaat voor lunch en dergelijke.”

©Door onze verslaggever

Stand in deze klasse