Vacature Manager Breedtesport DZC ’68

DOETINCHEM – DZC ’68 is een maatschappelijk betrokken voetbalvereniging in Doetinchem, ruim 1400 leden groot die, naast voetbal, tal van andere sportieve en maatschappelijke activiteiten verzorgt.Onder het motto ‘Een leven lang DZC!’ wil de vereniging van betekenis zijn voor alle mensen die houden van de (voetbal)sport, ongeacht leeftijd, mogelijkheden en redenen om sportief te bewegen.

Wegens het vertrek van de huidige manager zoeken wij vanaf 1 april 2015 een Manager Breedtesport die samen met een groot aantal vrijwilligers invulling geeft  aan het ambitieuze beleidsplan van de club.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en is sport, in het bijzonder voetbal, jouw passie? Heb je minimaal HBO denk- en werkniveau? Zie jij kansen om jouw maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven binnen een ambitieuze sportvereniging? Vanzelfsprekend beschik je over organisatorische kwaliteiten en is het werken met mensen het liefste wat je doet!

DZC ’68 biedt een sportieve, creatieve en uitdagende werkplek voor 16-24 uur per week voor de periode t/m 31 december 2015. Verlenging van deze periode behoort tot de intentie en de mogelijkheden. De beloning gebeurt conform de CAO Sport.

Voor nadere informatie neem je contact op met Jan Minkhorst, voorzitter DZC ’68 en bereikbaar onder telefoonnummer: 06 -19 07 10 22 of Marianne Kock, bestuurslid bereikbaar onder telefoonnummer: 06-30415951.

Informatie over de vereniging lees je op de website www.dzc68.nl. Hier vind je ook een beknopte profielbeschrijving van de functie.

Een sollicitatie bestaande uit een beknopte brief waarin duidelijk je motivatie naar voren komt en een CV kun je mailen naar jan.minkhorst@gmail.com en cc naar marianne-kock@hotmail.com
De sluitingsdatum is maandag 19 januari 2015.