Toernooien

Banner HGV Topscorer

Nog èèn open plaats Spero Elstar Cup JO-9 1e klasse

Vorig jaar organiseerden wij met succes de 1e editie van de Spero Elstar Cup. Graag willen wij het toernooi een vervolg geven met een 2de Spero Elstar Cup en wel op zaterdag 10 juni 2017. Voor de middag is dat voor JO-9, na de middag voor JO/MO-11.

De Graafschap O19 loot Man United in Terborg Toernooi 2017 (VIDEO)

Tijdens de loting voor het Terborg Toernooi zijn woensdagavond een aantal grote clubs uit de koker gekomen. Onder meer Manchester United, Flamengo en Club Brugge komen in actie op het jeugdtoernooi.

Jeugdopleiding WHC werkt met intern scouting

Voor de start van het nieuwe voetbalseizoen zijn door WHC interne scouts benoemd. De scouts zijn vanaf het begin van dit seizoen gestart met het bezoeken van wedstrijden van alle jeugdelftallen binnen WHC.  Het doel is een zo goed mogelijke analyse te maken van alle spelers binnen de WHC-jeugdopleiding.

1e Bornbouw meisjestoernooi bij CVV Redichem op donderdag 25 mei

Naast ons zeer succesvolle ReproMercurius toernooi (in 2016 was de 10e editie) organiseert CVV Redichem dit jaar het 1e Bornbouw Meisjestoernooi. We hebben nog ruimte voor enkele inschrijvingen.

Arnhemse kwalificatie Neymar Jr’s Five bij voetbalvereniging SML

Neymar Jr’s Five, het wereldwijde voetbaltoernooi van de sterspeler van Barcelona, kent dit jaar vijf Nederlandse kwalificatietoernooien waaronder één in Arnhem. Iedereen tussen de 16 en 25 jaar kan zich vanaf vandaag inschrijven via www.neymarjrsfive.com/nl/NL. Het toernooi wordt gehouden bij voetbalvereniging SML in Arnhem.

Aanmeldingen begonnen voor jeugd-toernooien bij SC Westervoort

Ook dit jaar organiseert Sportclub Westervoort weer diverse toernooien. Dit jaar zijn er leuke en sportieve toernooien voor de JO13/MO13, JO15/MO15 en de JO17/MO17.

Meld je aan voor internationaal meidenvoetbal toernooi DZC’68 op 26-27 mei

De werkgroep Vrouwenvoetbal van DZC’68 is alweer druk bezig met de voorbereidingen van een meidenvoetbaltoernooi op vrijdagavond 26 mei (MO17 & MO19) en zaterdag 27 mei voor de overige jeugd meidenteams.

Trainingskamp: RKSV Driel winnaar Coppa del Monda

De tweede dag van het trainingskamp begon vroeg met een gezamenlijk ontbijt. Daarna stond een beachvoetvolley toernooi op het programma waaraan ook een team met supporters deelnam, Winnaar werd het team met aanvoerder Twan Beijer.

Eerste DVOV Wintercup op zaterdag 14 januari

Met gepaste trots organiseert voetbalverenging DVOV voor de eerste keer  een toernooi in de winterstop. De naam is voor de hand liggend: Wintercup! Aansprekende verenigingen uit de omgeving zijn benaderd en het enthousiasme is groot. Er is een ochtend- en middagprogramma. De volgende clubs doen mee: VDZ, vv Dieren, SML, ESA en DVOV zelf.

Jonger Oranje Talentendag (3/1/17) in Sporthal Arcus Wijchen

Maandag 3 januari a.s., in de kerstvakantie, zal SportsGen sportmarketing in samenwerking met NEC/FC Oss de Jonger Oranje Talentendag organiseren. Locatie van deze plezierige voetbaldag is Sportcentrum Arcus in Wijchen