Toernooien

Banner HGV Topscorer

Twin Games bij AGOVV op sportpark Berg & Bos

Zaterdagochtend 27 mei speelt de jeugd onder 9 van Vitesse de zogenaamde Twin Games tegen de jeugd onder 10 jaar van Longa ’30 uit Lichtenvoorde.

7X7 pinkstertoernooi bij AGOVV op 5 juni

Net als ieder jaar zal er op tweede pinksterdag een 7×7-voetbaltoernooi worden gehouden bij AGOVV. Dit jaar valt Pinksteren wat later dan andere jaren en wel op 5 juni. Dat neemt niet weg dat AGOVV ook deze dag haar veld en complex ter beschikking stelt voor een ieder die met een vriendenteam recreatief wil voetballen.

36e SV Heumen internationale jeugdvoetbal toernooi

In Heumen vindt op 27 en 28 mei a.s. voor de 36e maal de internationale jeugdvoetbal happening plaats. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Euregio Rijn-Waal.

Voorbereidingstoernooien (aug 2017) voor jeugdteams bij VIOD

Op zondag 20  en 27 augustus organiseert vv VIOD een 2-tal jeugdtoernooien die in teken staan als voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018. Deze voetbaltoernooien zijn ’n ideale voorbereiding voor elk jeugdteam in de leeftijdsklasse Onder 9, Onder 11 en Onder 13.

Toernooi: Doe mee met 15e SV Heumen bedrijventoernooi

S.V. Heumen organiseert dit jaar voor de 15 e keer een bedrijventoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 3 juni 2017 ( zaterdag in het pinksterweekend) Plaats van handeling sportpark ‘de Toppenberg” te Heumen

Schoolvoetbaltoernooi bij AGOVV wederom succesvol

APELDOORN –  Het grote schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van diverse basisscholen in Apeldoorn is wederom een succes geworden. Onder het mom van “voetballen in een echt stadion” was AGOVV voor het tweede jaar op rij gastheer.

Nog èèn open plaats Spero Elstar Cup JO-9 1e klasse

Vorig jaar organiseerden wij met succes de 1e editie van de Spero Elstar Cup. Graag willen wij het toernooi een vervolg geven met een 2de Spero Elstar Cup en wel op zaterdag 10 juni 2017. Voor de middag is dat voor JO-9, na de middag voor JO/MO-11.

De Graafschap O19 loot Man United in Terborg Toernooi 2017 (VIDEO)

Tijdens de loting voor het Terborg Toernooi zijn woensdagavond een aantal grote clubs uit de koker gekomen. Onder meer Manchester United, Flamengo en Club Brugge komen in actie op het jeugdtoernooi.

Jeugdopleiding WHC werkt met intern scouting

Voor de start van het nieuwe voetbalseizoen zijn door WHC interne scouts benoemd. De scouts zijn vanaf het begin van dit seizoen gestart met het bezoeken van wedstrijden van alle jeugdelftallen binnen WHC.  Het doel is een zo goed mogelijke analyse te maken van alle spelers binnen de WHC-jeugdopleiding.

1e Bornbouw meisjestoernooi bij CVV Redichem op donderdag 25 mei

Naast ons zeer succesvolle ReproMercurius toernooi (in 2016 was de 10e editie) organiseert CVV Redichem dit jaar het 1e Bornbouw Meisjestoernooi. We hebben nog ruimte voor enkele inschrijvingen.