TC Fred van Zutphen “AGOVV heeft zaterdag iets goed te maken”

APELDOORN – Zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen DSV ’61 op het programma. De oranje zwarte brigade uit Doornspijk is op dit moment de trotse koploper in de zware 3e klasse B.
Voorbeschouwing met  TC van AGOVV, Fred van Zutphen : ” DSV ’61 is voor mijn persoonlijk geen onbekende tegenstander. Ik heb in het verleden met zowel OWIOS en sv Otterlo mooie duels met wisselende resultaten tegen deze mooie dorpsclub uitgevochten. De ploeg van Jan de Ruiter heeft een Duitse mentaliteit en, heeft een aantal individuele sterke spelers die een wedstrijd kunnen beslissen.
Dit betekend dat we vanmiddag op voorhand een loodzware wedstrijd tegemoet kunnen zien.
Onze ziekenboeg is nog steeds overvol en zal voor de feestdagen ook niet meer leegstromen. We kunnen ons druk maken om de spelers die we moeten missen maar, daar heb ik nog nooit een wedstrijd mee gewonnen. Het is beter om geloof en vertrouwen uit te spreken naar de selectie die de klus tegen DSV moeten gaan klaren.
Ik verwacht dat onze Blauwe helden tot het bot gemotiveerd zijn om de punten op Sportpark Berg en Bos te houden. Want wij hebben na het collectieve falen in en tegen Oene iets goed te maken. AGOVV 1 heeft iets goed te maken naar onze supporters, onze vrijwilligers maar, vooral naar onszelf.
Als groep hebben we afgelopen week een paar harde noten met elkaar gekraakt. En zijn we tot de conclusie gekomen dat de inzet en beleving in Oene onacceptabel en AGOVV onwaardig was. Een overwinning tegen DSV kan ik niet garanderen, maar ik beloof wel 100% inzet en beleving. Tot slot wens iedereen aanwezig een mooie, spannende maar vooral sportieve wedstrijd toe. “
Fred van Zutphen Hoofdtrainer AGOVV

Fred van Zutphen
Hoofdtrainer AGOVV

Klik hier voor het programma in deze klasse