sv Hatert legt Mark Vaessen vast als opvolger Akankan

Nijmegen – sv Hatert heeft direct na aankondiging van Ferdi Akankan  die bij Quick 1888 heeft getekend ,  voor de vacature Hoofdtrainer ingevuld met vastlegging van Mark Vaessen.

Vaessen heeft een korte seizoen achter de rug bij  sc Millingen. Op 4 november j.l had  Mark Vaessen beken gemaakt per direct te stoppen als trainer van het eerste elftal. Verschil in inzicht en gebrek aan vertrouwen was de oorzaak van de breuk. De Technische Commissie van Millingen stelde voorlopig oud NEC ‘er Frans Jansen aan als Hoofdtrainer.  Mark Vaessen bleef wel actief als jeugdcoördinator bij SC Millingen. 

cv Mark Vaessen

Vaessen heeft ondertussen al 20 jaar trainerservaring, op diverse gebieden van senioren- en jeugdopleiding zowel binnen de amateurs als BVO.  Hij begon al op zijn 25ste als hoofdtrainer en heeft meerdere jaren ervaring als technisch jeugdcoördinator en als stagebegeleider voor het CIOS.  Mark heeft persoonlijk vier jaar in de jeugd bij NEC BVO gespeeld. Als amateur schopte hij als speler tot  zondag 1e klasse.   Mark gaat zijn tweede termijn als Hoofdtrainer bij Hatert in. Eerder trainde Mark twee seizoenen als hoofdtrainer bij de toen 2e klasser uit Nijmegen. Inmiddels speelt sv Hatert in de 3e klasse zondag. Voor Millingen was Mark onder meer TC bij AWC en Vitesse Gennep.

© Door de redactie

Stand in 3e klasse D