Trainersvisie

banner_trainersvisie

Trainersvisie: Rasid Güneş (vv Elsweide)”We willen een team neerzetten dat respect afdwingt “

Arnhem – Deze week stellen wij in onze Special “Trainersvisie” de trainer van de vijfdeklasser Elsweide aan u voor. Güneş, in het bezit van TC3, is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Arnhemmers.

Remko Bicentini (AWC) durft te dromen van WK 2022 met Curaçao

Wijchen – Remko Bicentini, trainer van eerste klasser AWC Wijchen, is tevens bondscoach van Curaçao heeft diepgewortelde Curaçaose roots. Zijn droom is om met Curaçao het WK te bereiken. Hij werkt sinds 2008 bij het nationale team.

Trainersvisie: Ton Kosterman (SC Woezik) ‘Als trainer heb ik nog nooit zo’n seizoen meegemaakt’

Wijchen – Deze week stellen wij in onze Special “Trainersvisie” de ervaren trainer, Ton Kosterman van de trotse koploper uit de “koningsklasse” 1E aan u voor.

Trainersvisie: Heumenaar Dennis Kroes “Mijn team en mezelf te ontwikkelen met videoanalyses”

Arnhem – Deze week stellen wij in onze Special “Trainersvisie” de jonge trainer, Dennis Kroes van ,  van de 3e klasser Vianen Vooruit aan u voor.  Als zaalvoetbal trainer begonnen Dennis op het allerhoogste niveau van Nederland bij het toenmalige ZSW Orient Plaza.

Trainersvisie: Kevin van Veen, hoofdtrainer SKV “Visie is altijd afhankelijk van het spelersmateriaal”

Arnhem – Deze week stellen wij in onze Special “Trainersvisie” de jonge trainer, Kevin van Veen,  van de 3e klasser SKV Wageningen aan u voor. Ondanks zijn jonge leeftijd als hoofdtrainer (24), heb hij toch al de nodige ervaring opgedaan.

Trainersvisie…. Piet de Kruif, Germania “Spelers bepalen het systeem”

Ophemert – Deze week in onze Special “Trainersvisie” stellen wij de jonge trainer van de 1e klasser aan u voor. Piet de Kruif  is bezig aan zijn tweede seizoen bij Germania Groesbeek.

Trainersvisie: Erdinç Kadioglu, SC Veluwezoom “Presteren en vooral plezier centraal staat”

Velp – Deze week stellen wij in onze Special “Trainersvisie” de jonge trainer van de 4e klasser Veluwezoom aan u voor. Erdinc Kadioglu is pas 25 jaar en hij heeft als trainer al meer bereikt dan als speler.

Trainersvisie: Ferhat Ozerdogan (VIOD) “Het presteren zit in zijn DNA”

Arnhem – Deze week geven we in onze Rubriek “Trainersvisie” het woord aan trainer . Ferhat Ozerdogan van VIOD A1.

Trainersvisie Tom Polman (sv Orion) “Zorgen dat je niet voorspelbaar bent als team”

Arnhem – Deze week in onze Special “Trainersvisie” stellen wij de jonge trainer van eersteklasser Orion aan u voor. Tom Polman is pas 30 jaar en hij heeft als trainer al twee kampioenschappen meegemaakt.

Trainersvisie: Arjen Bredewolt (ex-SEH) “De selectie bepaald het systeem”

Arnhem – Deze week geven we in onze Rubriek “Trainersvisie” het woord aan trainer Arjen Bredewolt. De kampioenmaker van vv SEH, die de vereniging naar de 3e klasse geleid heeft, is geen onbekende in Noord-Gelderland.


Geef een reactie