Even voorstellen

banner_even-voorstellen

Even voorstellen….Aanvaller Jordi Vink van KSV Fortissimo

Arnhem – Deze week stellen we in de Special “Even voorstellen …” aanvaller Jordi Vink (21) van KSV Fortissimo voor. Jordi kan in ieder geval tevreden terugkijken naar zijn periode bij Vitesse Academie , speelde ooit tegen spelers als Tonny Vilhena en Memphis Depay.

Even voorstellen…..Jesper Aben (21) van KSV Fortissimo

Arnhem – Deze week stellen we in de Special “Even voorstellen …” aanvaller Jesper Aben (21) van KSV Fortissimo voor. Jesper is een echte clubjongen van DTS Ede, waar hij sinds zijn vijfde speelde.

Even voorstellen….Aanvaller & topscorer van de regio: Koen Logen (SV Epe)

Arnhem – Deze week in de special Even Voorstellen…. stellen we de aanvaller Koen Logen (22) van SV Epe voor. Koen is een echte clubjongen,die sinds zijn 4e al bij bij Epe voetbalt.

Niek van den Berg wisselt De Graafschap in voor de schoolbanken

Eind september besloot Niek van den Berg (19) per direct te stoppen bij Jong De Graafschap en te kiezen voor zijn maatschappelijke carrière. Twee maanden later staat Van den Berg nog steeds achter zijn beslissing, al is zijn liefde voor het spelletje niet verdwenen.

Even voorstellen: Aanvaller Coen Jansen(17) debuteert voor VVO

Arnhem – Deze week in de special Even Voorstellen , stellen we de talentvolle aanvaller Coen Jansen van VVO. Coen is een vleugelspeler die dit seizoen als 17 jarige aan de A-Selectie is toegevoegd bij de Velpse vereniging.

Even voorstellen…Keeper Karim Boudhoum maakt overstap naar Quick 1888

Arnhem – Deze week in de Special “Even Voorstellen” stellen we de talentvolle doelman Karim Boudhoum van De Treffers A1 voor. Karim is met de A1 van De Treffers dit seizoen kampioen geworden en gepromoveerd naar de 2e divisie. 

Even Voorstellen: Aanvoerde Ricky Houterman van SC Bemmel “Genomineerd voor de speler van de Eeuw’

Bemmel – Zijn doelpuntenteller staat op 14 stuks en in de wedstrijd gaat hij voorop in de strijd. Als ras-Bemmelnaar en aanvoerder is Ricky Houterman een van de meest karakteristieke spelers van SC Bemmel. In het kader van zijn nominatie voor ‘SC Bemmel Speler van de Eeuw’ sprak ik met hem.

Even voorstellen…….Marco van Es, verdediger DTS Ede

  EDE –  Deze week in de Special “Even Voorstellen” stellen we de talentvolle verdediger Marco van Es van DTS Ede voor.  Zij hele “voetbal’ leven speelt hij voor de blauw-witten. Hij is de laatste 2 seizoen vaste waarde geworden als centrale verdediger van de zaterdag 1e klasser. 

Even voorstellen: Ismael Antonio van DTS Ede

EDE – Ismael Antonio is dit seizoen vanuit de A1 van SKV Wageningen overgekomen en speelt als spits in het eerste elftal van DTS Ede. Hij is 18 jaar zit op het ROC a12 in Ede en doet de opleiding bedrijfsadministratie niveau 3 en zit in het tweede leerjaar.

Even Voorstellen….Tom Helmes (17) verdediger Spero

Arnhem – Deze week in de Special “Even Voorstellen” stellen we de talentvolle verdediger Tom Helmes van Spero voor.  Sinds de winterstop speelt er een nieuw gezicht bij Spero 1. Hoewel nieuw, Tom is overgestapt van Spero A1 naar het eerste….


evenvoorstellenBen jij een actieve voetballer van een eerste elftal uit een van de 371 Gelderse clubs en ben je bereid om je te laten interviewen voor onze Special Even voorstellen, stuur dan een email naar Redactie@hetgeldersevoetbal.nl

 

of vul bovenstaand formulier in om teruggebeld te worden. Aanmelden via PM van Facebook of Twitter mag ook.