Samenwerking opleiding PEC Zwolle en Robur et Velocitas 1882

Apeldoorn – De jeugdafdeling van PEC Zwolle en Robur et Velocitas 1882 uit Apeldoorn gaan met ingang van januari 2015 samenwerken. PEC Zwolle wil graag zijn propositie in Apeldoorn versterken en is daarom een samenwerking aangegaan met Robur et Velocitas 1882.

 

Robur et Velocitas 1882, één van de oudste voetbalclubs van Nederland is in Apeldoorn een snelgroeiende, gezonde vereniging met een grote jeugdafdeling en is de 24e regionale amateurvereniging die met PEC Zwolle samenwerkt. Robur et Velocitas 1882 streeft ernaar om jonge kinderen een gedegen voetbalopleiding te bieden en kan door de samenwerking o.a. gebruik maken van de kennis die PEC Zwolle heeft  op het gebied van opleiden en trainen van spelers.

De samenwerkingsbanden geven invulling aan de kernpositie van PEC Zwolle, waarbij voetbal de verbindende factor in de regio zal zijn. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie. Voorafgaande de wedstrijd van PEC Zwolle tegen NAC op zaterdag 17 januari werd de samenwerkingsovereenkomst getekend door René Bloemhard (voorzitter Robur et Velocitas 1882) en Bert Ebbens (hoofd jeugdopleiding PEC Zwolle)

Foto: links: René Bloemhard (voorzitter Robur et Velocitas); rechts: Bert Ebbens (hoofd jeugdopleiding  PEC Zwolle)

Foto: links: René Bloemhard (voorzitter Robur et Velocitas); rechts: Bert Ebbens (hoofd jeugdopleiding PEC Zwolle)