Peter Boeve komend seizoen hoofdtrainer bij CSV Apeldoorn

CSV Apeldoorn heeft overeenstemming bereikt met Peter Boeve om hoofdtrainer te worden van de zaterdaghoofdklasser. De 57-jarige oefenmeester volgt de huidige trainer Richard Karrenbelt komende zomer op.

Met Peter Boeve gaat csv Apeldoorn het fundament leggen voor de langere termijn. Uitgaande van de huidige groep, aangevuld met talentvolle spelers uit de goed presterende jeugdopleiding, wordt de basis gelegd voor de toekomst.

De clubleiding van csv Apeldoorn heeft er vertrouwen in dat er voor langere tijd samengewerkt gaat worden met Boeve, waarbij de continuïteit van de club als geheel en de sportieve ambities centraal staan. Gezien de extra divisie die de KNVB toevoegt aan de voetbalpiramide, is de doelstelling om op termijn een stabiele Topklasser te worden.

In het verleden was Peter Boeve als speler in het betaalde voetbal actief voor Vitesse, Ajax en Beerschot (België). Als trainer was hij onder andere werkzaam bij RKC Waalwijk, Willem II (assistent), Ajax (assistent), FC Zwolle, FC Omniworld en Zulte Waregem (assistent).

Bron: Apeldoorn Nieuws

Klassement Hoofdklasse C