Nieuwjaarsreceptie en een mooie dag voor het G-team van EZC ’84

EPE – Het was afgelopen zaterdag een gezellige drukte in de kantine van EZC ’84 tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie.

Voorzitter Jan Loogman blikte in een korte toespraak terug op het afgelopen jaar. 2014 was een jaar vol (sportieve) hoogtepunten met het behalen van de periodetitel en het promoveren naar de 3e klasse. Helaas kende 2014 ook enkele dieptepunten waar ook even bij werd stilgestaan.

IMG_6722

Persbericht EZC ’84 : Nieuwjaarsreceptie

 

Onder het genot van een drankje en een hapje werd er nagenoten van het afgelopen jaar en vooruit gekeken naar het komende jaar.

Het eerste elftal van EZC ’84 laat het G-team genieten

Het eerste team van EZC’84 heeft het G-team weer een prachtige wedstrijd laten spelen. De spelers van het G-team kregen de ruimte om er een mooie wedstrijd van de maken. Sommigen speelden op het scherpst van de snee en menige speler van het eerste moesten hoog springen op de aanvallen te ontwijken.

Het G-team won uiteindelijk met 5-3. Matthijs maakte zelfs 3 doelpunten, maar ook Wendy en Saban scoorden op een voortreffelijke manier. Keeper Daan stond weer z’n mannetje, net als ons verdedigingsblok met Marco, Mark en Robin. Regelmatig gingen ze mee naar voren als de situatie dat toeliet. Maurits was op het middenveld weer ouderwets op dreef. Robin v.E speelde ook een solide wedstrijd op het middenveld.

Scheidsrechter voor deze gelegenheid was voorzitter Jan Loogman. Hij viel niet echt op, dus dat betekent dat hij een goede wedstrijd heeft gefloten.

IMG_6704 (1)

Eerste Elftal van EZC ’84 laat G-team genieten

Nogmaals, hulde aan de jongens van het eerste!

Door : Maurice Schalker