Millingen maakt Trainers selectie seizoen 2015-16 bekend

Het komende seizoen zal de selectie van SC Millingen getraind worden door Frans Janssen en Martin de Winkel. Zij zullen ondersteund worden door Jimmy McMullen en Patrick Janssen, laatst genoemde is huidige speler van SC Millingen 1. Martin de Winkel gaat naast de selectie ook U23 opstarten om zo de stap van de A naar de selectie te vergemakkelijken.

 

Martin (43 jaar) komt uit de Ooij en heeft het oefenmeester 2 diploma, behaald op het Cios. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij SV Hatert en heeft Martin de F t/m de A jeugd doorlopen. Hierna heeft Martin de A- en B- junioren van SVO getraind. Nadat bijna de gehele A van SVO overging naar  de selectie is hij hoofdtrainer geworden bij SVO (5 jaren). Na SVO kwam OSC uit Oosterhout, waar Martin 4 jaar trainer is geweest en als laatste is hij 4,5 jaar hoofdtrainer bij SV Nijmegen geweest.

 

Martin: “Ik heb al een aantal keer rondgekeken binnen SC Millingen, alles spreekt me aan. Een geweldige accommodatie, prima trainingsfaciliteiten en niet te vergeten jong talent. Ik ben blij, dat ik de gelegenheid krijg om onderdeel te zijn van een prima beleidsplan en daarin een bijdrage kan leveren aan de te halen doelstellingen. Het duurt nog even voor ik aan de slag mag, maar ik heb er nu al erg veel zin in. Tot ziens op sportpark de Hove..!” Bron: sc Millingen

Stand in deze klasse