Maarten Kerkhof ook seizoen 2016/17 hoofdtrainer bij Redichem

Het bestuur van voetbalvereniging CVV Redichem kan met trots bekendmaken dat de samenwerking met trainer Maarten Kerkhof met een jaar verlengd is.

Ook in het seizoen 2016/2017 zal Maarten Kerkhof trainer/coach zijn van de Heelsumse club die momenteel uitkomt in de 3e Klasse. De samenwerking tussen trainer en club gaat hiermee het zesde achtereenvolgende seizoen in.

Maarten Kerkhof begon zijn voetbalcarrière als jeugdspeler bij de formatie uit Heelsum. Na een uitgebreide carrière bij onder andere Vitesse, De Graafschap en Bennekom keerde de verdediger terug naar zijn oude liefde. Na zijn laatste jaar als speler bij Redichem begon hij zijn carrière als trainer/coach bij de Heelsumse formatie. De samenwerking tussen de club en Maarten Kerkhof is bijzonder succesvol gebleken de afgelopen jaren. Voor het tweede achtereenvolgende seizoen plaatste Redichem zich afgelopen jaar voor de nacompetitie met als inzet promotie naar de 2e Klasse. Momenteel bezet Redichem de derde plek op de ranglijst nadat het zich wederom van nacompetitie verzekerde door de 1e periode van het seizoen 2015/2016 te winnen.

Bron: Redichem