Lion Kaak terug naar “oude nest” De Graafschap

Doetinchem – Lion Kaak maakt per direct de overstap van Achilles’29 naar De Graafschap. De 23-jarige Achterhoeker doorliep tien jaar de jeugdopleiding van De Graafschap en maakte drie seizoenen deel uit van de hoofdmacht. Daarna vertrok de middenvelder in 2012 naar AGOVV en speelde hij bij Go Ahead Eagles, Valencia B (Spa) en Achilles.

“Het voelt als thuiskomen. De Graafschap is altijd mijn club gebleven. Ik ben blij dat ik weer deel uit mag maken van deze prachtige organisatie. De club heeft mooie plannen en zoekt spelers die passen bij het DNA van de Superboeren. Dat ze dan bij mij uitkomen, maakt me trots”, aldus Lion Kaak.

Lion Kaak

Lion Kaak

“Wij zijn blij dat de overschrijving is gelukt. Lion kent De Graafschap en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij de andere clubs. Hij combineert het harde werken met voetbal, zoals de mensen hier graag willen zien. Hij weet wat het woord D’ran betekent. Lion tekent voor anderhalf jaar, wij hebben echter een optie voor een extra seizoen”, aldus Jan Vreman.

Bron: De graafschap                Foto: Rob Koppers

Gelderse bvo’S