Ken Leenmans tekent voor 1,5 jaar voor De Treffers

De Treffers en Ken Leemans hebben overeenstemming bereikt over een contract voor 1,5 jaar met ingang van heden. De Treffers heeft haar papieren, om Ken direct speelgerechtigd te krijgen, inmiddels ingediend bij de KNVB.

Ken Leemans zag op 5 januari 1983 het levenslicht in het pittoreske Belgische plaatsje Vilvoorde. Via de jeugdelftallen van Sporting Tange, KFC Strombeek, RWD Molenbeek en KV Mechelen maakte Ken in 2002 zijn betaald voetbal debuut voor KV Mechelen. Het seizoen erop maakte Ken een transfer naar Roda JC. Na verhuurperioden aan VVV Venlo keerde hij weer terug bij Roda JC om vervolgens tussen 2007 en 2012 wederom voor VVV Venlo te gaan voetballen.
In 2013 tekende Ken een 2-jarig contract bij Hansa Rostock. 

Ken kan zowel als verdedigende middenvelder als centrale verdediger uit de voeten. Met 105 wedstrijden eredivisie (6 doelpunten) en 87 wedstrijden eerste divisie (10 doelpunten) heeft De Treffers een ervaren speler binnengehaald.

Gister heeft Ken voor het eerst meegedaan in een oefenwedstrijd. De Treffers versloeg vv Alverna met 1-3 door doelpunten van Jasper Zuidwijk, Bas Bakker en….. Ken Leemans. Dit zorgt voor indrukwekkende statistieken van Ken Leemans in een rood-zwart shirt, 1 wedstrijd 1 goal.   Bron: De Treffers

Tabel en programma Topklasse Zondag