İlker Zivali stopt, Kaye Coppoolse sluit weer aan bij 2e klasser VIOD

ARNHEM- lker Zilvali, speler van VIOD, heeft gisterenavond ad-interim trainer Fethi Özerdogan laten weten meer tijd in zijn gezinsleven te willen steken en daardoor niet meer 2 keer per week te kunnen trainen. Hij stopt per direct, laat Ilker weten.

VIOD speler Zivali schermt de bal af

VIOD speler Zivali (L)schermt de bal af

Ilker Zivali vertelt ” Vorig jaar tijdens de zomerstop heb ik na een gesprek met Özerdogan toch besloten om ‘n jaartje door te gaan. Eerst had ik de intentie om te gaan stoppen na de geboorte van mijn dochter en meer tijd aan mijn gezin te gaan besteden. Achteraf gezien had ik bij mijn besluit moeten blijven”.  De 35-jarige Zilvali had tijdens zijn periode bij SDOUC al eerder overwogen om te gaan stoppen, maar bleef het spelletje toch leuk vinden. Nu kiest hij om per direct zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Hij voetbalde onder meer bij DZC ’68, vv Terborg en SDOUC uit Ulft. “Ik had graag het seizoen bij VIOD afgemaakt, ik heb de laatste weken er goed over nagedacht, maar ben toch tot deze beslissing gekomen mede dat mijn interesse voor het voetbal verminderde” vervolgt Zivali, die de spelersgroep laat weten de thuiswedstrijden van VIOD op zondag zeker te komen bezoeken.

Daarentegen is Kaye Coppoolse weer teruggekeerd en heeft de training afgelopen zondag bij de hoofdselectie van 2e klasser VIOD hervat. Coppoolse maakte eind oktober de keuze om met zijn andere hobby door te gaan. Hij heeft nu weer alle pijlen gezet op het voetbal en is top fit teruggekeerd om bij VIOD het 2e deel van de competitie te kunnen volmaken.

Door John van der Kamp